País Valencià

Notícies

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

Convocatòria de curs RGCRE, 6 de maig de 2023 a Berga (Berguedà).

[2023-04-14] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023 al Pavelló de Suècia de Berga (Carrer de la Sardana 24, 08600 Berga)… (...)

Comunicat de l'associació Botafocs de Castelló de la Plana referent a les festes de la Magdalena 2023

[2023-02-21] Aquest dimarts 21 de febrer, la colla Botafocs de Castelló de la Plana, acaba de publicar un comunicat manifestant la "marginació" de la imatgeria festiva de la ciutat en les festes de la Magdalena 2023 (de l'11 al 19 de… (...)

Crònica de la XVa Trobada de Bestiari Domèstic de Castelló de la Plana

[2023-01-24] El primer acte organitzat per Botafocs l’any 2023, amb el suport de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, és la XVa Trobada de Bestiari Domèstic, que va tenir lloc dissabte 21 de gener. L'acte va contar amb la… (...)

Torna la Trobada de Bestiari Domèstic de Castelló de la Plana amb més música que mai

[2022-12-16] Després de dos anys sense haver-se pogut celebrar de forma presencial, dissabte 21 de gener torna la Trobada de Bestiari Domèstic de Castelló, que enguany arriba a la quinzena edició. Mulasses, dracs i, fins i tot, un isard i un… (...)

Crònica de la XXII Trobada de Bèsties de Foc de Castelló de la Plana

[2022-06-20] La plaça Major de Castelló de la Plana va tornar acollir de nou, l'11 de juny del 2022, les activitats centrals de la XXII Trobada de Bèsties de Foc, organitzada per Botafocs, que per raó de la pandèmia s’havia suspès… (...)

Retrobestiari, el nou llibre de l’Agrupació del Bestiari posa en valor la memòria viva de la cultura popular dels anys 70 i 80

[2021-11-02] Una mirada al passat. El record a una època passada amb reflexions actuals. Aquesta tardor, arreu de Catalunya es parlarà d’un concepte ben especial: “Retrobestiari” (Edicions Morera). Un projecte col·lectiu que fa referència als anys 70 i 80 del segle… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Rafel Pérez Sorlí
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil