País Valencià

Notícies

[Crònica] XX Trobada de Bèsties de Foc de Castelló

[2019-06-14] La Plaça Major de Castelló de la Plana va acollir  el 8 de juny del 2019, les activitats centrals de la XX Trobada de Bèsties de Foc, organitzada per Botafocs, que va celebrar també els 20 anys dels primers Dracs… (...)

Crónica XIII Trobada de Bestiari Domèstic

[2019-01-22] 19 gener 2019, Castelló de la Plana. Amb moltes novetats i incerteses van continuar amb l’organització d’una nova edició de la Trobada de Bestiari Domèstic, però malgrat tot i d’acord amb l’horari previst  les entitats participants van arribar puntualment a… (...)

Crònica de la XI Trobada de Bestiari Domèstic (Castelló, 21 de gener 2017)

[2017-01-21] Un any més, el dissabte seguent al 17 de gener , amb permís del mal temps previst que va provocar moltes preguntes sobre la realització de la trobada, i  d’acord amb l’horari, els participants en la XI  Trobada  de Bestiari… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Rafel Pérez Sorlí
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil