Barcelona Ciutat

Notícies

Es convoca Curs de Responsables de Grup CRE, el 6 d'abril a Barcelona

[2019-03-19] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 6 d'abril al Centre Cívic Sant Martí de Barcelona (C. Selva de Mar, 215). S'adjunta el programa provisional de… (...)

Una exposició sobre El Ingenio i els gegants de Lluís Sabadell recull un Premi Ciutat de Barcelona.

[2019-02-08] El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona acull el 14 de febrer el lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona, que en la categoria de Cultura Popular 2018 han premiat l'exposició "El Ingenio, l'aportació de Lluís Sabadell". L'exposició es va… (...)

Es cerca bestiari de foc per a trobada BESTIUARI el 6 d'abril a Barcelona (termini d'inscripció: 22 de febrer)

[2019-02-07] l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, amb la implicació de la territorial de Barcelona i les colles que en formen part, organitza la segona edició del Bestiuari, el dissabte 6 d'abril de 2019 al Parc de Sant Martí… (...)

Els Amics dels Gegants del Pi posen en marxa el concurs de cartells de les Festes de Sant Josep Oriol 2019

[2018-10-18] Fins dimarts 18 de desembre de 2018 es poden presentar les obres, amb un premi de 150€ pel cartell guanyador. Un any més torna el Concurs de Cartells per dissenyar el cartell anunciador de les Festes de Sant Josep Oriol… (...)

[Tornaveu] Les exposicions de cultura popular per a les Festes de la Mercè

[2018-09-16] S'hi podran veure gegants, bestiari de foc, elements del seguici, tarasques i altres elements d'imatgeria festiva Quin millor preludi per a les Festes de la Mercè que visitar les figures d’imatgeria festiva? Com és habitual, tres exposicions permetran visitar les… (...)

Crònica: L'Espiadimonis de Sant Martí ha rebut el seu bateig de foc

[2018-05-30] El passat diumenge 27 de maig a les 20h, a la Plaça de la Palmera de Barcelona, es va presentar en societat  l'Espiadimonis de Sant Martí, el nou element de bestiari festiu de foc dels Diables de la Verneda ( adults)… (...)

La Mulassa de Barcelona celebra els seus 450 anys d’història

[2018-01-08] Durant el 2018 la Mulassa de Barcelona celebrarà un seguit d’actes i activitats per commemorar el seu 450è aniversari. Entre tots els actes, destaca la Trobada de Mulasses que se celebrarà l’11 de febrer en el marc de les Festes… (...)

Adifolk cerca voluntaris per a col·laborar en l'organització del Som Cultura Popular 2018

[2017-12-16] Del 25 al 28 de gener, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb col·laboració amb Adifolk, organitza la segona edició del Som Cultura Popular, el fòrum que pretén viure la cultura en primera persona, explicar-la al nostre entorn més proper… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Mercè Ayora
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil