Barcelona Ciutat

Notícies

Sant Andreu de Palomar estrenarà a finals d'any el Colomí, una figura original que protagonitzarà els actes de protocol

[2022-07-05] Durant el mes de novembre d'aquest any, més concretament el dia 12, el Colomí de Sant Andreu de Palomar serà tota una realitat. Es tracta d'una bèstia festiva que, tal com expliquen els seus impulsors, "pretén ser un element de… (...)

L'Agrupació del Bestiari col·labora en una exposició que commemora els 700 anys de Corpus a Catalunya

[2022-06-27] Enllaç a la pàgina web de l'exposició "Corpus. 700 anys de festa a Catalunya"  Cultura popular i tecnologia són dues paraules que no estan renyides com tampoc exposició i models 3D. El passat dimecres 15 de juny a la capella reial… (...)

Gràcia incorporarà al seu seguici festiu la figura d'un Lleó

[2022-06-23] L'estiu és temps de Festes Majors i també d'estrenes de noves figures d'imatgeria festiva. Si en un article anterior parlàvem sobre la Mulassa i els Cavallets Cotoners de Sabadell, que s'estrenaran el pròxim 31 de juliol, aquesta vegada farem referència… (...)

Es busquen dues colles de bestiari per a una trobada al Vall d'Hebron el 18 de juny

[2022-06-08] L'entitat Front Obert a la Cultura ha organitzat pel pròxim dissabte 18 de juny, la VIII Trobada de dracs i Tabals del Vall d'Hebron. L'activitat es durà a terme a la tarda i inclou una plantada de bèsties i una… (...)

La 4a edició de la Cabronada portarà música i foc al nucli antic de les Corts

[2022-06-07] El pròxim dissabte 11 de juny, algunes de les bèsties més terrorífiques de Catalunya passejaran pels carrers i les places de les Corts. S'hi celebrarà la quarta edició de la Cabronada, la Trobada de bèsties de foc de les Corts.… (...)

Les Festes de Sant Josep Oriol tornen a ple rendiment amb una desena de bèsties convidades

[2022-03-04] A les portes del mes de març, el barri del Pi es prepara per celebrar la seva Festa Major, que enguany tindrà lloc del dissabte 19 al diumenge 27 de març. Després de celebrar-se una festa confinada l’any 2020 i… (...)

La Casa dels Entremesos acull una exposició sobre els diferents vestits dels Gegants del Pi

[2022-02-10] Per les Festes de la Mercè de l’any passat, els Gegants del Pi van estrenar vestits nous. Ara, presenten una exposició sobre els diversos vestits que han portat d’ençà de la seva recuperació l’any 1960. L’Oriol, la Laia, l’Elisenda i… (...)

Les bèsties infantils de Barcelona fan parada al Born CCM per Santa Eulàlia

[2022-02-07] Del 5 al 13 de febrer, la Sagresaureta, el Barrufafoc, la gata Bímbia i altres bèsties infantils de Barcelona es trobaran exposades al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. Amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia, totes… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Mercè Ayora
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil