Barcelona Ciutat

Notícies

Inscriviu-vos a la Jornada formativa "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" (21 de setembre a Barcelona)

[2017-08-03] Títol: JORNADA FORMATIVA "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" Data: dijous 21 de setembre de 2017 a les 19h Lloc: Nova seu social de l'Ens (Carrer València, 558, 6è 1r, Barcelona) Organitza: Ens de… (...)

L'Agrupació del Bestiari col·labora amb el Projecte Cuidar de la UOC

[2017-07-03] Quin paper tenen els infants i joves davant un desastre com el terratrèmol que va patir la localitat de Lorca l'any 2011? Els infants i joves són un dels col·lectius més afectats davant situacions de desastre i, paradoxalment, també un… (...)

El proper 8 de juliol, Jornada sobre Polítiques d'igualtat en els col·lectius de Cultura Popular

[2017-07-02] Eulàlia Lledó i Tània Verge són les convidades en la jornada formativa Polítiques d’igualtat en els col·lectius de cultura popular, organitzada per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català. Una cita imprescindible per dotar-nos de les eines necessàries per evitar qualsevol mostra de sexisme… (...)

L'Agrupació de Bestiari signa un conveni de col·laboració amb Adifolk

[2017-05-14] El passat dissabte 13 de maig, en el marc de la Festa Catalana, en Mateu Tres, president de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, i en Joan Gómez, president d'Adifolk, signaren un conveni que recull la voluntat de col·laborar… (...)

Mercè Ayora, nova delegada de la territorial de Barcelona Ciutat

[2017-04-20] El passat dimecres 19 d'abril de 2017, l'Assemblea Territorial de Barcelona Ciutat escollí Mercè Ayora -- de la Colla del Drac de Poblenou -- com a nova delegada de la territorial per als propers dos anys, en substitució de Jordi… (...)

Convocada Assemblea Territorial Barcelona Ciutat pel dimecres 19 d'abril

[2017-04-06] A totes les entitats federades de la Territorial Barcelona Ciutat: l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca Assemblea de la territorial de Barcelona Ciutat el proper dimecres 19 d'abril a les 20h a l'Orfeó Martinenc (Av. Meridiana 97,… (...)

Les Festes de Sant roc a la Plaça Nova de Barcelona, declarades d'Interès Nacional

[2017-03-23] Aquesta setmana, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat declarar les Festes de Sant Roc de la Plaça Nova de Barcelona com a festa patrimonial d'interès nacional i inscriure-les en el Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya. Les Festes… (...)

Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural

[2017-03-22] Els Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català ja són una realitat. L’Antiga Fàbrica Damm va acollir uns guardons farcits de moments entranyables. Una cerimònia que va servir per evidenciar la bona salut de l’associacionisme cultural català, capaç d’aglutinar cada… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Mercè Ayora
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil