Barcelona Ciutat

Notícies

El primer Consolat del Bestiari queda inaugurat amb la descoberta d'una rajola commemorativa

[2022-11-24] El passat divendres 4 de novembre va tenir lloc el primer acte de nomenament d'un Consulat del Bestiari. En el marc del desè aniversari del Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia, l'ambaixador 2022 del bestiari festiu, Jordi Cubillos,… (...)

Els Gegants del Pi organitzen una xerrada sobre la música que acompanya el bestiari

[2022-11-23] El dijous 24 de novembre se celebra el Dia Europeu del Bestiari Festiu, diada que vol reivindicar el paper de les bèsties en el marc de les festes tradicionals de molts països d’Europa. En aquest sentit, des de l’Agrupació de… (...)

Les noves bèsties infantils de la Malèfica del Coll promouen un nou concepte del nen jugant amb el drac

[2022-10-28] Des de dissabte passat, la colla de diables la Malèfica del Coll compta amb dos integrants nous. No estan fets ni de ceràmica, ni de vidre, ni de pedra, sinó de materials molt més lleugers. Ells són Aro i Loki i… (...)

La colla de diables Mercadal Infernal estrena el Griu, la primera bèstia festiva de l'entitat

[2022-10-21] Aquest passat dissabte 15 d'octubre, amb motiu de la celebració del desè aniversari de la colla de diables Mercadal Infernal, es va estrenar la primera bèstia de l'entitat: el Griu. La figura, construïda pels mateixos membres de la colla, representa aquesta… (...)

El centre de cultura popular La Violeta de Gràcia es converteix en el primer Consolat del Bestiari de Catalunya

[2022-10-20] El pròxim divendres 4 de novembre, tots els amants del bestiari festiu teniu una cita al centre de cultura popular La Violeta de Gràcia de Barcelona. Aquell dia, a partir de dos quarts de sis de la tarda, es farà l'acte… (...)

Fàtima Ahmed, Creu de Sant Jordi 2022, reivindica una cultura popular catalana més inclusiva i més explicada

[2022-09-12] Les entitats de cultura popular catalanes són inclusives? S’obren a persones d’altres procedències? La veritat és molt complexa per contestar-la en una sola frase, encara que es podria dir que, en termes generals, no ho és prou. El passat dissabte… (...)

T'agradaria fer una visita nocturna al Cau de les Bèsties d'El Born CCM? (entrades exhaurides)

[2022-09-08] Enllaç per inscriure's a les visites del 13 i 20 de setembre (20.30 h): https://bit.ly/3KQDFRz Aquest mes de setembre, amb motiu de les Festes de la Mercè, l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ha organitzat una exposició amb tot… (...)

La cultura popular i la seva relació amb la inclusió, el tema central de les activitats de bestiari de la Mercè 2022

[2022-09-07] Ni una, ni dues, ni deu. Aquestes Festes de la Mercè trobareu exposades al Born Centre de Cultura i Memòria fins a una seixantena de figures de bestiari, plantades amb un únic objectiu: contagiar les ganes de festa. Un any… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Mercè Ayora
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil