Barcelona Ciutat

Notícies

Crònica: L'Espiadimonis de Sant Martí ha rebut el seu bateig de foc

[2018-05-30] El passat diumenge 27 de maig a les 20h, a la Plaça de la Palmera de Barcelona, es va presentar en societat  l'Espiadimonis de Sant Martí, el nou element de bestiari festiu de foc dels Diables de la Verneda ( adults)… (...)

La Mulassa de Barcelona celebra els seus 450 anys d’història

[2018-01-08] Durant el 2018 la Mulassa de Barcelona celebrarà un seguit d’actes i activitats per commemorar el seu 450è aniversari. Entre tots els actes, destaca la Trobada de Mulasses que se celebrarà l’11 de febrer en el marc de les Festes… (...)

Adifolk cerca voluntaris per a col·laborar en l'organització del Som Cultura Popular 2018

[2017-12-16] Del 25 al 28 de gener, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb col·laboració amb Adifolk, organitza la segona edició del Som Cultura Popular, el fòrum que pretén viure la cultura en primera persona, explicar-la al nostre entorn més proper… (...)

Convocatòria de subvencions municipals de l'Ajuntament de Barcelona 2018

[2017-12-16] A totes les entitats de bestiari festiu federades, us fem saber que l'Ajuntament de Barcelona obre convocatòria anual de subvencions municipals per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Termini 25/01/2018. Documentació relacionada: Bases de la convocatòria Informació… (...)

Inscriviu-vos a la Jornada formativa "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" (21 de setembre a Barcelona)

[2017-08-03] Títol: JORNADA FORMATIVA "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" Data: dijous 21 de setembre de 2017 a les 19h Lloc: Nova seu social de l'Ens (Carrer València, 558, 6è 1r, Barcelona) Organitza: Ens de… (...)

L'Agrupació del Bestiari col·labora amb el Projecte Cuidar de la UOC

[2017-07-03] Quin paper tenen els infants i joves davant un desastre com el terratrèmol que va patir la localitat de Lorca l'any 2011? Els infants i joves són un dels col·lectius més afectats davant situacions de desastre i, paradoxalment, també un… (...)

El proper 8 de juliol, Jornada sobre Polítiques d'igualtat en els col·lectius de Cultura Popular

[2017-07-02] Eulàlia Lledó i Tània Verge són les convidades en la jornada formativa Polítiques d’igualtat en els col·lectius de cultura popular, organitzada per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català. Una cita imprescindible per dotar-nos de les eines necessàries per evitar qualsevol mostra de sexisme… (...)

L'Agrupació de Bestiari signa un conveni de col·laboració amb Adifolk

[2017-05-14] El passat dissabte 13 de maig, en el marc de la Festa Catalana, en Mateu Tres, president de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, i en Joan Gómez, president d'Adifolk, signaren un conveni que recull la voluntat de col·laborar… (...)

Agenda

Exposició: Víbries catalanes. 25 anys de la recuperació de la Víbria de Barcelona

[2018-08-11 00:00] Enguany la Víbria de Barcelona celebra els vint-i-cinc anys de la seva recuperació i des de l’Associació de Festes de la Plaça Nova hem preparat un seguit d’actes per a l’aniversari. Els actes centrals de la celebració es realitzaran durant… (...)

Vocal-delegat


Mercè Ayora
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil