Barcelona Ciutat

Notícies

Inscriviu-vos a la Jornada formativa "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" (21 de setembre a Barcelona)

[2017-08-03] Títol: JORNADA FORMATIVA "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" Data: dijous 21 de setembre de 2017 a les 19h Lloc: Nova seu social de l'Ens (Carrer València, 558, 6è 1r, Barcelona) Organitza: Ens de… (...)

L'Agrupació del Bestiari col·labora amb el Projecte Cuidar de la UOC

[2017-07-03] Quin paper tenen els infants i joves davant un desastre com el terratrèmol que va patir la localitat de Lorca l'any 2011? Els infants i joves són un dels col·lectius més afectats davant situacions de desastre i, paradoxalment, també un… (...)

L'Agrupació de Bestiari signa un conveni de col·laboració amb Adifolk

[2017-05-14] El passat dissabte 13 de maig, en el marc de la Festa Catalana, en Mateu Tres, president de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, i en Joan Gómez, president d'Adifolk, signaren un conveni que recull la voluntat de col·laborar… (...)

Mercè Ayora, nova delegada de la territorial de Barcelona Ciutat

[2017-04-20] El passat dimecres 19 d'abril de 2017, l'Assemblea Territorial de Barcelona Ciutat escollí Mercè Ayora -- de la Colla del Drac de Poblenou -- com a nova delegada de la territorial per als propers dos anys, en substitució de Jordi… (...)

Les Festes de Sant roc a la Plaça Nova de Barcelona, declarades d'Interès Nacional

[2017-03-23] Aquesta setmana, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat declarar les Festes de Sant Roc de la Plaça Nova de Barcelona com a festa patrimonial d'interès nacional i inscriure-les en el Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya. Les Festes… (...)

Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural

[2017-03-22] Els Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català ja són una realitat. L’Antiga Fàbrica Damm va acollir uns guardons farcits de moments entranyables. Una cerimònia que va servir per evidenciar la bona salut de l’associacionisme cultural català, capaç d’aglutinar cada… (...)

Agenda

La Mercè 2017, Exposició de dracs i bèsties de foc

[2017-09-16 00:00] Com a acte previ a la celebració de les festes de la Mercè, i ja com a tradició, més de trenta figures de bestiari festiu barceloní s'aplega al vestíbul de la Casa de la Ciutat (Ajuntament). De foc, tranquil·les, de… (...)

Jornada formativa "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu"

[2017-09-21 19:00] Títol: JORNADA FORMATIVA "Llei de Protecció de Dades. Conceptes bàsics i Principals novetats del Reglament Europeu" Data: dijous 21 de setembre de 2017 a les 19h Lloc: Nova seu social de l'Ens (Carrer València, 558, 6è 1r, Barcelona) Organitza: Ens de l'Associacionisme Cultural Ponent: Eva Cortés… (...)

Festes de la Mercè 2017: Seguici inaugural i toc d'inici

[2017-09-22 19:00] Seguici inaugural Recorregut: Palau de la Virreina, la Rambla, Ferran i pl. Sant Miquel Voleu tenir el primer contacte amb les figures que formen l'imaginari festiu barceloní? Doncs teniu una bona ocasió en el Seguici inaugural, quan l'Àliga, el Lleó,… (...)

Taller de creacions en cartró-pedra

[2017-10-13 19:00] a partir del dia 13 d'octubre Creacions en cartró-pedra Modelat, motlles, acabats... A càrrec d'Artur Mahiques i José González Els divendres, de 7 a 9 del vespre,fins el dia 15 de desembre. Curs de 12 sessions: 60 € Inscripcions a… (...)

La Mulassa de Barcelona a la Festa Catalana, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona

[2017-10-14 11:30] El Bestiari Festiu i Popular de Catalunya hi és present més que mai a l'edició d'enguany de la Festa Catalana. Durant tots els dissabtes de maig a novembre, la Plaça Nova (Avinguda de la Catedral) de Barcelona s'omple de manifestacions… (...)

El Drac Gaudiamus a la Festa Catalana, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona

[2017-11-11 11:30] El Bestiari Festiu i Popular de Catalunya hi és present més que mai a l'edició d'enguany de la Festa Catalana. Durant tots els dissabtes de maig a novembre, la Plaça Nova (Avinguda de la Catedral) de Barcelona s'omple de manifestacions… (...)

La Víbria de Barcelona i l'Arpella del Barri Gòtic a la Festa Catalana, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona

[2017-11-18 11:30] El Bestiari Festiu i Popular de Catalunya hi és present més que mai a l'edició d'enguany de la Festa Catalana. Durant tots els dissabtes de maig a novembre, la Plaça Nova (Avinguda de la Catedral) de Barcelona s'omple de manifestacions… (...)

Vocal-delegat


Mercè Ayora
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil