Terres de l’Ebre-Maestrat

Notícies

Tortosa, el 3r Consolat del Bestiari Festiu a Catalunya en el marc del 40è Ebrecorrefoc

[2023-09-04] El Correfoc de Tortosa va celebrar el passat 1 de setembre de 2023 la seva quarantena edició en el marc de les Festes de la Cinta de la capital del Baix Ebre. El divendres, durant la jornada es va gaudir de la tradicional Mostra de Bestiari, la Carretillada infantil,… (...)

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

Una exposició visibilitzarà el paper essencial de les associacions culturals a les festes de Castelló

[2023-05-25] Des del 2 al 18 de juny, 11 entitats de Castelló i Botafocs han organitzat una exposició denominada"La cultura popular en les festes de Castelló" que recull les aportacions d'algunes entitats al desenvolupament de les festes de la ciutat. Botafocs… (...)

La Diputació de Tarragona obre convocatòria de subvencions.

[2023-05-16] Convocatòria de subvencions destinades a persones jurídiques privades sense afany de lucre, per a activitats culturals o d’interès ciutadà de caràcter singular realitzades a la demarcació de Tarragona (any 2023). La Diputació de Tarragona, en el marc del seu àmbit… (...)

Convocatòria de curs RGCRE, 6 de maig de 2023 a Berga (Berguedà).

[2023-04-14] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023 al Pavelló de Suècia de Berga (Carrer de la Sardana 24, 08600 Berga)… (...)

La família del bestiari festiu creix: coneix les bèsties que es van estrenar el 2022

[2023-02-24] Fent una mirada endarrere al 2022, es podria dir que el món del bestiari festiu català està d'enhorabona: són 58 les bèsties festives que s'han estrenat arreu del territori. 58 criatures (i segurament algunes més que ens deixem), que enriqueixen… (...)

L'ambaixador del bestiari festiu 2022, Jordi Cubillos, presenta el projecte del pròxim consolat: Tortosa

[2022-12-02] Passat Reis, passades festes, el nou Hotel d'Entitats de Tortosa serà nomenat nova seu del Consolat del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. Així ho va anunciar el passat divendres 25 de novembre Jordi Cubillos, ambaixador del bestiari festiu 2022, tenint en… (...)

Agenda

Vocal-delegat

vacant
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil