Terres de l’Ebre-Maestrat

Notícies

Es convoca Curs de Responsables de Grup CRE, el 15 de desembre a Móra d'Ebre

[2018-10-29] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de desembre al Teatre Municipal La Llanterna (Carrer Miquel Rojals, 1) de Móra d'Ebre. S'adjunta… (...)

El Grafus de Tortosa, guanyador del 9è Festival d'Enceses de Bestiari d'Artesa de Lleida

[2017-07-10] El passat dissabte 8 de juliol, Artesa de Lleida va acollir el ja tradicional Festival d'Enceses de Bestiari. Organitzat des de l'any 2009 per la colla El Griu d'Artesa de Lleida en col·laboració amb l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular… (...)

Agenda

Curs de Responsables de Grup CRE, Móra d'Ebre

[2018-12-15 09:00] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de desembre de 2018 al Teatre Municipal La Llanterna (Carrer Miquel Rojals, 1) de Móra… (...)

Vocal-delegat

vacant
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil