Terres de l’Ebre-Maestrat

Notícies

L'ofici d'artesà imatger s'incorpora a l'Inventari Cultural Immaterial de les Terres de l'Ebre

[2021-04-29] L'Inventari Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l'Ebre (IPCITE) incorporarà nous continguts patrimonials resultat de l’encàrrec de dos treballs de recerca, realitzats amb metodologia antropològica i treball de camp, a l’antropòloga Íngrid Bertomeu Cabrera, que ja va formar part… (...)

Oberta convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

[2019-03-27] Ja s'ha obert la convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre per a projectes i activitats culturals (termini: 17 d'abril) La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats de les… (...)

Es convoca Curs de Responsables de Grup CRE, el 15 de desembre a Móra d'Ebre

[2018-10-29] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de desembre al Teatre Municipal La Llanterna (Carrer Miquel Rojals, 1) de Móra d'Ebre. S'adjunta… (...)

El Grafus de Tortosa, guanyador del 9è Festival d'Enceses de Bestiari d'Artesa de Lleida

[2017-07-10] El passat dissabte 8 de juliol, Artesa de Lleida va acollir el ja tradicional Festival d'Enceses de Bestiari. Organitzat des de l'any 2009 per la colla El Griu d'Artesa de Lleida en col·laboració amb l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular… (...)

Agenda

Vocal-delegat

vacant
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil