Girona-Catalunya Nord i L’Heráult

Notícies

La Bisbal d’Empordà treu l’àliga de l’església després de més de 50 anys per commemorar el 400 aniversari (Festadirecte.cat)

[2019-10-01] El poble va celebrar una jornada amb colles de Vilafranca del Penedès, Cardona, Barcelona, Girona i Torroella de Montgrí. L’àguila de la Bisbal d’Empordà va a tornar a sortir de l’església de la localitat aquest dissabte després de més de… (...)

Es cerquen figures de bestiari festiu per a trobades a la Catalunya Nord (termini: 1 de març)

[2019-02-14] es busquen entre 2 i 4 figures de bestiari festiu per a participar en cada una de les següents activitats de la Catalunya Nord. Les colles interessades haureu de comunicar-ho per correu electrònic (info@bestiari.cat) abans de l'1 de març, seguint les indicacions que… (...)

La Mulassa de Santa Coloma de Farners serà una realitat gràcies als pressupostos participatius.

[2019-02-07] Santa Coloma de Farners ha decidit a través dels pressupostos participatius construir una mulassa per ampliar la imatgeria festiva de la Festa Major. Aquesta proposta va obtenir un total de 319 vots i el cost total és de 12.000 €.… (...)

Es busquen figures de bestiari per a participar en dues trobades a la Catalunya Nord

[2018-04-10] Es busquen figures de bestiari festiu per a participar en cada una de les següents activitats de la Catalunya Nord. Les colles interessades haureu de comunicar-ho per correu electrònic (info@bestiari.cat) abans del 24 d'abril, seguint les indicacions que trobareu en aquest mateix… (...)

Obertes inscripcions per a participar al DAP 2018 (Diada d'Adifolk a Perpinyà)

[2018-02-09] Adifolk i l’Ajuntament de Perpinyà celebren els dies 27 i 28 de juliol la DAP 2018 · 2ª Diada d’Adifolk a Perpinyà, amb el propòsit de consolidar el darrer cap de setmana de juliol en el punt festiu de la… (...)

El proper diumenge 8 d'octubre, Mostra de Bestiari Festiu a la Fira del Paper de Sarrià de Ter

[2017-10-03] L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter, una mostra de bestiari festiu en el marc de la XIX Fira del Paper i el Cartró de la vila gironina de Sarrià… (...)

El Bestiari Festiu passeja pel Rosselló

[2017-08-01] El mes de juliol és, a banda d'algunes dates assenyalades, un dels mesos més intensos en el calendari d'activitats culturals i festes majors. Són nombroses les poblacions que celebren les seves Festes Majors, i s'incentiven centenars d'intercanvis entre entitats de bestiari… (...)

Es busquen tres figures amb foc per a Trobada de Bestiari (Sarrià de Ter, diumenge 8 d'octubre)

[2017-07-25] El diumenge 8 d'octubre de 2017 es celebrarà la tradicional Fira del Paper i el Cartró a la localitat gironina de Sarrià de Ter. Enguany, s'ha confiat de nou a l'Agrupació l'organització de la Trobada de Bestiari. Cerquem tres figures… (...)

Agenda

Vocal-delegat

vacant
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil