Girona-Catalunya Nord i L’Heráult

Notícies

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

Treballar la cultura organitzativa des d’una mirada feminista i introduir la perspectiva de gènere

[2023-04-20] Es convoquen unes jornades formatives organitzades per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya.  Van adreçades a entitats per treballar la cultura organitzativa des d’una mirada feminista i introduir la perspectiva de gènere en l’activitat i funcionament… (...)

Projecte Bèsties fantàstiques dels Pirineus.

[2023-04-19] Avui, els nens i nenes de Cicle 3 de La Bressola de Prada han presentat ‘La bèstia Gònica del Canigó’ a la sala del Firal de Prada en el marc del projecte ‘Bèsties fantàstiques dels Pirineus’ juntament amb l’escola Arrels… (...)

Convocatòria de curs RGCRE, 6 de maig de 2023 a Berga (Berguedà).

[2023-04-14] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023 al Pavelló de Suècia de Berga (Carrer de la Sardana 24, 08600 Berga)… (...)

Trobada de Gegants i Bestiari (Tuïr).

[2023-04-13] Essent ja tradicional de cada juliol, la municipalitat de Tuïr (Rosselló) organitza una Trobada de Gegants i Bestiari. Des de l'Agrupació hi col·laborem aportant diverses figures de bestiari festiu. L'Oficina de Cultura i Animació obsequia als participants amb un sopar.… (...)

Trobada de Bestiari Festiu a l'IdentiCAT 2023 (Bao)

[2023-04-13] L'IdentiCAT és una festa de la catalanitat de la Catalunya Nord que es celebra des de fa dues dècades. Al llarg dels diferents dies que dura la mostra, s'hi organitzen actes de diferents manifestacions festives catalanes, com ara un aplec de… (...)

La família del bestiari festiu creix: coneix les bèsties que es van estrenar el 2022

[2023-02-24] Fent una mirada endarrere al 2022, es podria dir que el món del bestiari festiu català està d'enhorabona: són 58 les bèsties festives que s'han estrenat arreu del territori. 58 criatures (i segurament algunes més que ens deixem), que enriqueixen… (...)

Agenda

Vocal-delegat

vacant
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil