Baix Llobregat i L’Hospitalet

Notícies

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

Convocatòria de curs RGCRE, 6 de maig de 2023 a Berga (Berguedà).

[2023-04-14] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023 al Pavelló de Suècia de Berga (Carrer de la Sardana 24, 08600 Berga)… (...)

La família del bestiari festiu creix: coneix les bèsties que es van estrenar el 2022

[2023-02-24] Fent una mirada endarrere al 2022, es podria dir que el món del bestiari festiu català està d'enhorabona: són 58 les bèsties festives que s'han estrenat arreu del territori. 58 criatures (i segurament algunes més que ens deixem), que enriqueixen… (...)

Oberta la convocatòria de subvencions 2023 de la Diputació de Barcelona de cultura popular i tradicional (fins al 28 de febrer)

[2023-02-22] Des de la Junta de Govern de l'Agrupació del Bestiari us fem saber que hi ha oberta una nova convocatòria de subvenció de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Aquesta està dirigida a activitats de cultura popular i… (...)

Torna el Ball del Camell i l'Empaitaculs de Molins de Rei

[2023-02-01] Aquest Carnaval, els Amics del Camell de Molins de Rei tornaran a celebrar el Ball del Camell i l'Empaitaculs, juntament amb el Samaniat i la Crema del Rei Carnestoltes. Es tracta de la sortida més tradicional de la colla, ja que… (...)

La colla El Drac d'Or de l'Hospitalet estrena el Drac Nomar, un homenatge al president de l'entitat, mort a causa de la Covid-19

[2022-04-25] El dia de Sant Jordi es va presentar el Drac Nomar a l’Hospitalet de Llobregat, la darrera creació de l’escultora vilafranquina Dolors Sans. El mal temps va obligar a suspendre la cercavila de bèsties i gegants, però en un moment… (...)

El Camell de Molins de Rei torna per Carnaval

[2022-02-04] Aquest any, si res no diu el contrari, el Camell de Molins de Rei tornarà a treure el cap per Carnaval. I ho farà amb més força que mai, ja que tornarà a empaitar els culs dels molinencs i molinenques pels… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Email: info@bestiari.cat
Telèfon:

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

La territorial del Baix Llobregat i L’Hospitalet comprèn l’extensió geogràfica de la comarca que duu el seu nom, sumant-hi la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil