Baix Llobregat i L’Hospitalet

Notícies

Oberta la convocatòria per presentar subvencions a la Diputació de Barcelona (fins al 26/03/20)

[2020-02-20] Del 26 de febrer al 26 de març, la Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvenció per a activitats de cultura popular i tradicional a realitzar dins de la demarcació de Barcelona durant l’any 2020. Aquestes han d'estar… (...)

Chechu Castañón, nou delegat de la territorial Baix Llobregat i L'Hospitalet

[2017-07-15] Aquest dissabte, 15 de juliol, durant la celebració de l'Assemblea de la Territorial del Baix Llobregat i L'Hospitalet, les colles assistents van escollir a Chechu Castañón, de la Cua de Drac (Foment de Cultura Popular de Cornellà) com a Delegat… (...)

Convocada Assemblea Territorial del Baix Llobregat i l'Hospitalet, el dissabte 15 de juliol a les 12h

[2017-06-27] L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca a totes les entitats federades de la territorial Baix Llobregat i l'Hospitalet a una Assemblea Territorial, que es celebrarà el proper dissabte 15 de juliol de 2017, a les 12h al… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Chechu Castañón
Email: info@bestiari.cat
Telèfon:

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

La territorial del Baix Llobregat i L’Hospitalet comprèn l’extensió geogràfica de la comarca que duu el seu nom, sumant-hi la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil