Baix Llobregat i L’Hospitalet

Notícies

La Porca de Sant Climent de Llobregat arriba acompanyada de bona música i moltes bèsties

[2021-05-20] El passat  divendres 14 de maig es va presentar en societat la Porca, el nou element del Seguici Festiu de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat). Es tracta de la primera bèstia festiva i de foc amb què compta la… (...)

Sant Climent de Llobregat acull del 14 al 16 de maig l'exposició 'Catalunya, país de bèsties'

[2021-05-07] Catalunya és un país de bèsties! Centenars de figures festives en forma d’animals poblen el país i apareixen durant les principals festivitats dels nostres pobles i ciutats. Però quina és la història d’aquesta tradició? Són iguals totes les bèsties? Quines… (...)

L'Associació Cultural l'Empelt impulsa una campanya de micromecenatge per a la construcció de la Porca

[2021-04-15] Malgrat la pandèmia i les restriccions sanitàries que tant estan afectant el sector cultural, des de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat) s’està enllestint el projecte de presentació de la Porca, el primer element del bestiari festiu d’aquesta població. L'autor… (...)

Oberta la convocatòria per presentar subvencions a la Diputació de Barcelona (fins al 26/03/20)

[2020-02-20] Del 26 de febrer al 26 de març, la Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvenció per a activitats de cultura popular i tradicional a realitzar dins de la demarcació de Barcelona durant l’any 2020. Aquestes han d'estar… (...)

Chechu Castañón, nou delegat de la territorial Baix Llobregat i L'Hospitalet

[2017-07-15] Aquest dissabte, 15 de juliol, durant la celebració de l'Assemblea de la Territorial del Baix Llobregat i L'Hospitalet, les colles assistents van escollir a Chechu Castañón, de la Cua de Drac (Foment de Cultura Popular de Cornellà) com a Delegat… (...)

Convocada Assemblea Territorial del Baix Llobregat i l'Hospitalet, el dissabte 15 de juliol a les 12h

[2017-06-27] L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca a totes les entitats federades de la territorial Baix Llobregat i l'Hospitalet a una Assemblea Territorial, que es celebrarà el proper dissabte 15 de juliol de 2017, a les 12h al… (...)

Agenda

Tabalada Castanyera dels Diables Folcat Diabòlic

[2021-11-06 00:00] La colla de Diables Folcat Diabòlic farà el pròxim sis de novembre la Tabalada Castanyera que, aquest any com l'any passat, serà una mostra de les bèsties de les colles de la ciutat de l'Hospitalet. Elles són: la Moska (Skamot Diabòlic), la Dragona (ESJEP), l'Heura (Diables… (...)

Vocal-delegat


Email: info@bestiari.cat
Telèfon:

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

La territorial del Baix Llobregat i L’Hospitalet comprèn l’extensió geogràfica de la comarca que duu el seu nom, sumant-hi la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil