Comarques Centrals

Notícies

Trobada una imatge del lleó del seguici festiu de Vic de 1664 (Tornaveu)

[2019-03-18] Els detalls sobre la investigació es detallaran en una publicació sobre els elements festius de la ciutat Descoberta a Vic la imatge més antiga d'un lleó del seguici festiu. La troballa va ser realitzada per Rogeret Albert, membre de la… (...)

Un total de deu projectes opten als Premis BEST a les millors iniciatives dutes a terme per les entitats federades

[2018-11-11] Des que s'obrí al web de l'esdeveniment el formulari per a presentar candidatures fins al tancament (avui, 11 de novembre), s'han presentat un total de deu projectes duts a terme per les entitats federades que opten als Premis BEST d'enguany.… (...)

Es presenta el cartell i el programa d'actes del Festivitas Bestiarum (Manresa, 24 i 25 de novembre)

[2018-11-07] A vint dies del Dia Europeu del Bestiari Festiu, es presenta el cartell i el programa d'actes del Festivitas Bestiarum d'enguany, que es presenta amb un format i horaris totalment renovats. D'una banda, la gala del Festivitas Bestiarum - en… (...)

El Festivitas Bestiarum 2018 es celebrarà a la ciutat de Manresa

[2017-12-03] Durant la gala del Festivitas Bestiarum, celebrada el passat dissabte 2 de desembre de 2017 al Teatre Bartrina de Reus, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya va anunciar que la propera seu per a la celebració d’aquest certamen… (...)

El bestiari festiu serà present a la Fira Mediterrània de Manresa

[2017-09-21] La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en el diàleg entre l'arrel tradicional amb la innovació creativa i la participació ciutadana) i les músiques del món. Se… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Josep Bros
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil