Terres de Ponent-Alt Pirineu

Notícies

El Griu de Tarragona, Primer Premi a l'11è Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida

[2019-07-08] El passat dissabte,6 de juliol de 2019, Artesa de Lleida acollí la onzena edició del Festival d'Enceses. El certamen pretén estimular la imaginació i l’enginy, per tal de fer lluir el bestiari de foc, exhibint les millors i més potents enceses, que… (...)

Es donen a conèixer els participants de l'11è Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida

[2019-06-03] Un cop finalitzat el procés d'inscripció (obert per Sant Jordi, com mana la tradició), una comissió tècnica ha escollit quines figures seran les participants a l'onzena edició del Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida, d'entre totes les propostes rebudes. Els participants… (...)

Obertes les inscripcions per a participar de l'11è Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida

[2019-04-23] Com ja mana la tradició, la Diada de Sant Jordi dóna el tret de sortida a l'organització del Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida, que enguany es celebrarà el dissabte 6 de juliol de 2019 a la plaça major d'aquesta localitat. Des… (...)

Una iniciativa de micromecenatge al Verkami per a la Víbria de Cervera

[2018-08-09] La comissió de dones que s'encarrega d'organitzar, preparar i dinamitzar el Dijous Gras ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per a finançar la construcció de la Miliciana, la Víbria de Dijous Gras de Cervera. La víbria o vibra… (...)

El Drac de Santa Margarida, de la Riera de Gaià, s'emporta el primer premi del Xè Festival d'Enceses de Bestiari

[2018-07-09] El passat dissabte, 7 de juliol de 2018, Artesa de Lleida acollí de nou el Festival d'Enceses. Enguany, carregada de novetats en motiu de la seva desena edició. El Festival d’Enceses d’Artesa de Lleida pretén estimular la imaginació i l’enginy,… (...)

Convocades línies d'ajut per a entitats que promoguin la cultura a les comarques de Lleida

[2018-06-12] L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha convocat les següents línies d’ajuts per a les entitats que promocionin la cultura en els seus estatuts i tinguin la seva seu social o delegació a les comarques de Lleida. El termini per a la presentació de sol·licituds és el… (...)

Arriba la desena edició del Festival d'Enceses de Bestiari d'Artesa de Lleida

[2018-04-23] Com ja és tradicional, la Diada de Sant Jordi dóna el tret de sortida a l'organització del Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida. Enguany ve carregada de novetats, i és que la nit del dissabte 7 de juliol de 2018, la… (...)

El proper diumenge, 19 de novembre, es celebra la 5a Mostra de Bestiari de Peu Rodó a Salàs de Pallars

[2017-11-12] Salàs de Pallars és un nucli rural del Pallars Jussà que ha patit, com moltes altres zones de la muntanya, una regressió demogràfica i econòmica important. Per això l’Ajuntament de la localitat ja fa uns quants anys que ha posat… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Josep Maria Carrera
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil