Penedès-Garraf

Notícies

Ja està aqui la XXII Mostra de Bestiari Festiu de Ploma

[2018-12-04] El pròxim 16 de desembre es celebrarà la XXII Mostra de Bestiari Festiu de Ploma, una cita important per la seva singularitat que aplegarà més de mitja dotzena de figures de bestiari festiu de ploma. La mostra s’emmarca en la tradicional… (...)

Torna la tercera edició de l'Obrim la Gàbia, el dissabte 2 de juny a Vilafranca del Penedès

[2018-05-25] L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya organitza l’acte “Obrim la Gàbia” per al proper dissabte 2 de juny a Vilafranca del Penedès. En un format poc habitual al que estem acostumats, es plantaran fins a mitja dotzena de figures… (...)

El passat diumenge, 17 de desembre, s'ha celebrat la XXIa Mostra de Bestiari Festiu de Ploma a Vilafranca del Penedès

[2017-12-17] Aquest diumenge, 17 de desembre de 2017, Vilafranca del Penedès ha acollit la XXIa edició de la Mostra de Bestiari Festiu de Ploma. Prop d'una dotzena de figures de bestiari festiu s'hi han aplegat a la trobada d'enguany: L'ÀLIGA i ALIGUETA de… (...)

Tot a punt per a la XXI Mostra de Bestiari Festiu de Ploma

[2017-12-05] Enguany es celebra la vint-i-unena edició de la Mostra de Bestiari Festiu de Ploma, que aplegarà més de mitja dotzena de figures de bestiari festiu. La mostra s'emmarca en la tradicional Fira del Gall de Vilafranca del Penedès. Figures de… (...)

Jornada formativa "les obligacions de les entitats de bestiari festiu", 4 de novembre a Santa Fe del Penedès

[2017-09-28] La vostra Junta Directiva està degudament registrada al Departament de Justícia? El vostre president figura com a representant legal a l'Agència Tributària? Sabeu on consultar les notificacions que envia hisenda? Disposeu del certificat digital per a dur a terme els… (...)

La Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d'Anoia és declarada Festa Popular d’Interès Cultural

[2017-08-04] El departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha declarat la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès) com a Festa Popular d’Interès Cultural, després que el passat mes de novembre fos inscrita al Catàleg del… (...)

L'Associació Ferafoc de Sant Quintí de Mediona inicia una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar

[2017-08-03] Foedus és un espectacle que escenifica la lluita del bé contra el mal i que combina diferents elements principals, com el teatre, el foc, la dansa, la llum i la música. Hi participa bestiari de foc d’arreu de Catalunya, el grup de percussió Taboo de Vilanova i la Geltrú, el grup de dansa de Sant… (...)

Un nou element festiu a Vilafranca : l’aligueta Tramuntana del barri de Sant Julià

[2017-06-29] L’aligueta és una creació de l’escultora vilafranquina Dolors Sans El passat divendres dia 16 de juny de 2017 es va presentar un nou element d’imatgeria festiva: l'aligueta del barri de Sant Julià de Vilafranca del Penedès. L'endemà va fer la… (...)

Agenda

Presentació del llibre: Escultors de la festa.

[2019-02-20 19:00] Escultors de la festa és la primera publicació que tracta sobre el treball de disseny i construcció d’imatgeria festiva (dracs, gegants, capgrossos i bestiari festiu divers ) dels tallers Sarandaca, Ventura&Hosta i Dolors Sans. Es converteix en un document únic i… (...)

Vocal-delegat

vacant
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil