Penedès-Garraf

Notícies

Es presenta 'Sóc llegenda', la cançó que acompanyarà el Drac Espurna de Calafell

[2021-04-16] El passat diumenge 11 d'abril, la colla del Drac Espurna de Calafell va presentar la melodia que acompanyarà la bèstia festiva en les sortides. Aquesta es titula Sóc llegenda. La peça ha estat composta pel compositor de Calafell Aco Pulgar… (...)

El Drac dels Monjos prepara una sèrie d'activitats pel seu 40è aniversari

[2021-04-15] [caption id="attachment_13856" align="alignright" width="283"] Logotip del 40è aniversari[/caption] El juliol del 1981, a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès), un any després de la creació del Ball de Diables Spantus, es presentava a la Festa Major d'aquell any una… (...)

La música del Drac de Vilanova ressona per tots els balcons com a suport a la lluita contra la Covid-19

[2020-04-09] Diumenge passat, dia 5 d'abril, la cançó del Drac de Vilanova i la Geltrú va ressonar per tots els racons de la capital del Garraf. Diferents músics van sortir al balcó de casa seva a interpretar aquesta peça a les… (...)

El Cabrot Petit i l'Àliga del Vendrell impulsen un concurs de cartells adreçat als infants

[2020-03-31] Amb motiu del període de confinament que està vivint la població a causa de la crisi del coronavirus, diferents entitats del Vendrell han decidit organitzar un concurs de cartells per motivar i mantenir actives les entitats culturals. La proposta està… (...)

La reunió de la territorial Penedès - Garraf serveix per dissenyar les pròximes actuacions a dur a terme

[2020-03-10] El passat divendres dia 6 de març, es va celebrar al Vendrell la reunió informativa de la territorial Penedès-Garraf, la primera des que es va triar nou Delegat. L'acte s'emmarca en la voluntat de treball, que des de l'Agrupació de… (...)

Les dones del Cabrot del Vendrell celebraran el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes

[2020-03-06] Aquest any, per celebrar el Dia Internacional de la Dona (8 de març), la ciutat del Vendrell ha preparat una dotzena d'actes que s'allargaran fins al divendres dia 20 del mateix mes. En ells participaran diferents entitats del municipi com… (...)

Oberta la convocatòria per presentar subvencions a la Diputació de Barcelona (fins al 26/03/20)

[2020-02-20] Del 26 de febrer al 26 de març, la Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvenció per a activitats de cultura popular i tradicional a realitzar dins de la demarcació de Barcelona durant l’any 2020. Aquestes han d'estar… (...)

Es convoca una reunió informativa de la territorial Penedès-Garraf el divendres 6 de març

[2020-02-14] L’Agrupació dels Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca totes les entitats federades de la Territorial Penedès-Garraf a una reunió informativa que tindrà lloc el proper divendres dia 6 de març a les 19.30 h, a l’avinguda de Jaume Carner… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil