Penedès-Garraf

Notícies

El Ferafoc Petit ja és aquí!

[2021-10-21] El passat dissabte dos d'octubre la colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona va donar a conèixer una criatura ben especial. Es tracta del Ferafoc Petit, fill del Ferafoc, una bèstia creada per l'escultor Elías Álvarez i pensada perquè la… (...)

L’Ajuntament de Vilafranca escaneja en 3D la imatge de Sant Fèlix i tot el Seguici Gran i Petit de la ciutat

[2021-10-01] Des d’aquest mes de setembre, tota la imatgeria festiva de Vilafranca del Penedès més la figura de Sant Fèlix estarà més ben preservada. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’Agrupació del Bestiari per escanejar en tres dimensions totes les… (...)

La colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona celebra el desè aniversari amb l'estrena del Ferafoc petit

[2021-09-22] Darrera actualització: 1/10/2021 El proper dissabte 2 d’octubre se celebra a Sant Quintí de Mediona la sisena edició de l'espectacle Foedus, organitzat per l’Associació Ferafoc de Sant Quintí de Mediona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quintí de… (...)

El Drac de Vilanova impulsa una campanya de micromecenatge per restaurar una versió anterior de la bèstia

[2021-07-26] La colla de portants del Drac de Vilanova i la Geltrú llença a partir d’aquest mes de juliol una campanya de micromecenatge, a través de la plataforma Tot Suma, amb l’objectiu de recollir fons suficients per recuperar i restaurar el… (...)

El Drac dels Monjos estrena per Festa Major una nova rèplica que redueix el seu pes a la meitat

[2021-07-16] En el marc del 40 aniversari del Drac dels Monjos, dimecres 14 de juliol va tenir lloc la presentació d'una nova rèplica del drac de tres caps feta per Dolors Sans. El canvi ha permès alleugerar el pes de la… (...)

Les inscripcions a la Festa de la Fil·loxera es faran per primera vegada de forma telemàtica

[2021-07-15] La Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia ha donat el tret de sortida als actes del 40è aniversari, amb el Dinar del Brot a l’Ermita d’Espiells, prop de la vinya on el mes d’octubre del 1887 es va… (...)

La colla infantil de Dimonis de Baix a Mar s'estrena amb un pop imprès en 3D

[2021-07-02] La tecnologia avança, i les noves formes de fer cultura popular també. El passat dissabte 26 de juny, Vilanova i la Geltrú va ser escenari de la presentació d'un element festiu que si bé no es podria considerar una bèstia… (...)

El Matxovell de Sant Pere de Ribes fa la seva primera sortida per Festa Major

[2021-07-02] El passat 28 i 29 de juliol va ser Festa Major a Sant Pere de Ribes (Garraf). La celebració va ser una oportunitat perquè la ciutadania tornés a veure els elements festius de la vila. Un d'ells va ser el… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil