Penedès-Garraf

Notícies

El nou Drac d'Olivella, d'aspecte muntanyenc, s'inspira en la geografia del municipi

[2022-08-01] Ja s'ha presentat i ha tingut molt bona rebuda. El passat dissabte 30 de juliol va tenir lloc l'estrena del nou Drac d'Olivella, una creació del constructor Arnau Codina. [caption id="attachment_19187" align="alignright" width="325"] (Autor: Josep Ramon Ruiz Ramon)[/caption] La figura,… (...)

Un nou Drac d'Olivella molt enigmàtic veurà la llum aquest dissabte

[2022-07-25] La colla del Drac d'Olivella està vivint un estiu ple d'èxits i novetats. A principis de mes va guanyar el XIII Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida i a finals de juliol estrenarà una nova versió del Drac d'Olivella. La bèstia,… (...)

Una desena d'insectes trepitjaran aquest dissabte la ciutat del Vendrell en la segona trobada d'aquest tipus que es fa al Penedès

[2022-07-13] El pròxim dissabte 16 de juliol tindreu una oportunitat de veure com mai amb uns altres ulls els insectes. A la ciutat del Vendrell s'hi celebrarà la II Trobada d'Insectes de Foc, organitzada per la colla del Borinot de Foc… (...)

El Drac del "Nona" tornarà a ballar pels carrers de Vilanova en la 1a Trobada de Bestiari per Perdre el Cap

[2022-07-12] El pròxim diumenge 24 de juliol, molts vilanovins i vilanovines veuran ballar per primera vegada un drac que fa més de 30 anys que no surt al carrer de manera regular. Es tracta del Drac "del Nona", una rèplica del… (...)

La colla del Drac Espurna de Calafell escalfa motors pel bateig de la seva bèstia (21 de maig)

[2022-04-30] Ja queda menys pel bateig del Drac Espurna, que tindrà lloc dissabte 21 de maig coincidint amb el Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament. Al llarg del dia estan previstes una sèrie d'activitats per a… (...)

La colla del Drac de la Geltrú recupera les seves bèsties després d'un canvi de propietat del local sense previ avís

[2022-04-01] Per sort, a hores d'ara es pot dir que tot ha quedat en un ensurt. Ara fa una setmana l'Associació d'Amics del Drac de la Geltrú va denunciar que els havien "segrestat" els dracs i el material de la colla… (...)

El Ball de Cotonines de Vilafranca del Penedès deixarà de ser exclusivament per a dones

[2022-03-31] El Ball de Cotonines de Vilafranca del Penedès ha fet un canvi en els seus estatuts i permetrà, a partir d'ara, que qualsevol persona tingui accés al ball sense tenir en compte la seva identitat de gènere. Fins ara aquest… (...)

El Drac Espurna de Calafell, una creació de Dolors Sans inspirada en retaules gòtics catalans

[2022-03-11] El passat diumenge dia 6 de març, es va estrenar el nou drac Espurna de Calafell amb una original processó que va consistir en portar el drac caminant des del taller de la seva creadora, l’escultora vilafranquina Dolors Sans, situat… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: 633 10 65 16

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil