Penedès-Garraf

Notícies

Els Diables Se m'n Refum s'estrenen en l'organització d'uns Versots inclusius

[2022-11-22] El dilluns 21 de novembre es va celebrar a la sala d’actes del Casal d'Entitats l’assemblea extraordinària dels Diables Se m’n Refum, que va servir per presentar tots els actes previstos de cara la Festa Major de Sant Sadurní que… (...)

El Ruc de la Granada organitza pel 7 d'octubre un concurs d'enceses que tindrà el públic com a jurat

[2022-09-29] Sabíeu que el Ruc de la Granada es va cremar l'any 2017? Doncs casualitat o no només van quedar dues parts del cos intactes: el cap i la tita. Per celebrar que aquesta bèstia segueix més activa que mai, el… (...)

L'Agrupació del Bestiari desenvoluparà un projecte inclusiu de Realitat Virtual gràcies al suport de la Fundació Pinnae

[2022-09-21] El projecte del Bestiari 3D avança, en aquest cas cap a iniciatives relacionades amb la inclusió social i l'educació, i ho fa de la mà de la Fundació Pinnae. Aquest dimarts 20 de setembre s'ha dut a terme al Fòrum… (...)

30 bèsties per 30 anys de trajectòria, aquest dissabte el Cabrot del Vendrell celebrarà el seu aniversari amb una proposta d'alt nivell

[2022-09-14] Si per aquest dissabte 17 de setembre no teniu plans i esteu a prop del Vendrell, no en reserveu perquè tenim una proposta bestial. Des de la una del migdia fins ben entrada la matinada s'hi celebrarà el 30 aniversari… (...)

Es presenta a Sitges el llibre ‘Retrobestiari' coincidint amb el centenari del Drac

[2022-09-09] El pròxim divendres 16 de setembre, a les 19.30 h, a la sala d’actes d’El Retiro tindrà lloc la presentació del llibre Retrobestiari (Edicions Morera), una publicació impulsada per l’Agrupació del Bestiari que fa un repàs del gran boom de… (...)

El nou Drac d'Olivella, d'aspecte muntanyenc, s'inspira en la geografia del municipi

[2022-08-01] Ja s'ha presentat i ha tingut molt bona rebuda. El passat dissabte 30 de juliol va tenir lloc l'estrena del nou Drac d'Olivella, una creació del constructor Arnau Codina. [caption id="attachment_19187" align="alignright" width="325"] (Autor: Josep Ramon Ruiz Ramon)[/caption] La figura,… (...)

Un nou Drac d'Olivella molt enigmàtic veurà la llum aquest dissabte

[2022-07-25] La colla del Drac d'Olivella està vivint un estiu ple d'èxits i novetats. A principis de mes va guanyar el XIII Festival d'Enceses d'Artesa de Lleida i a finals de juliol estrenarà una nova versió del Drac d'Olivella. La bèstia,… (...)

Una desena d'insectes trepitjaran aquest dissabte la ciutat del Vendrell en la segona trobada d'aquest tipus que es fa al Penedès

[2022-07-13] El pròxim dissabte 16 de juliol tindreu una oportunitat de veure com mai amb uns altres ulls els insectes. A la ciutat del Vendrell s'hi celebrarà la II Trobada d'Insectes de Foc, organitzada per la colla del Borinot de Foc… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: 633 10 65 16

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil