Penedès-Garraf

Notícies

El Drac dels Monjos estrena per Festa Major una nova rèplica que redueix el seu pes a la meitat

[2021-07-16] En el marc del 40 aniversari del Drac dels Monjos, dimecres 14 de juliol va tenir lloc la presentació d'una nova rèplica del drac de tres caps feta per Dolors Sans. El canvi ha permès alleugerar el pes de la… (...)

Les inscripcions a la Festa de la Fil·loxera es faran per primera vegada de forma telemàtica

[2021-07-15] La Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia ha donat el tret de sortida als actes del 40è aniversari, amb el Dinar del Brot a l’Ermita d’Espiells, prop de la vinya on el mes d’octubre del 1887 es va… (...)

La colla infantil de Dimonis de Baix a Mar s'estrena amb un pop imprès en 3D

[2021-07-02] La tecnologia avança, i les noves formes de fer cultura popular també. El passat dissabte 26 de juny, Vilanova i la Geltrú va ser escenari de la presentació d'un element festiu que si bé no es podria considerar una bèstia… (...)

El Matxovell de Sant Pere de Ribes fa la seva primera sortida per Festa Major

[2021-07-02] El passat 28 i 29 de juliol va ser Festa Major a Sant Pere de Ribes (Garraf). La celebració va ser una oportunitat perquè la ciutadania tornés a veure els elements festius de la vila. Un d'ells va ser el… (...)

Sitges escaneja en 3D la imatgeria festiva del seu seguici: el Drac, l'Àliga i les tres parelles de gegants

[2021-06-10] Les tres parelles de gegants (Gegants de la Vila, Americanos i Moros), el Drac i l’Àliga han estat l’objectiu de càmeres i escàners aquesta setmana a L’Escorxador – Centre Cultural. Un acord entre l’Ajuntament de Sitges i l’Agrupació del Bestiari permetrà… (...)

L'Associació de la Carpa Juanita i el Porró estrena una font pel centenari del naixement del col·leccionista Francesc Roig i Toqués

[2021-06-04] El passat dimarts 1 de juny, al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú (Garraf) hi va haver festa. Es va estrenar una font amb la figura d'una carpa i un porró per commemorar el centenari del naixement del col·leccionista,… (...)

Hi haurà Festa de la Fil·loxera 2021: aviat s'obriran les inscripcions per poder-hi participar

[2021-05-27] L’Associació Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia està treballant per tornar a celebrar la Festa els dies 7 i 8 de setembre. Coincidint amb l’any del 40è aniversari, l’entitat té la voluntat de recuperar la Festa en el… (...)

L'Agrupació del Bestiari escanejarà en 3D la imatgeria festiva del Vendrell al complet

[2021-05-04] Si teniu ganes de veure els Gegants Salvador i Teresa i el Lleó i el Cabrot petit del Vendrell, divendres dia 7 de maig tindreu una oportunitat. A les 18.30 h, a la plaça Vella del Vendrell, tindrà lloc la signatura… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil