Penedès-Garraf

Notícies

El Cabrot Petit i l'Àliga del Vendrell impulsen un concurs de cartells adreçat als infants

[2020-03-31] Amb motiu del període de confinament que està vivint la població a causa de la crisi del coronavirus, diferents entitats del Vendrell han decidit organitzar un concurs de cartells per motivar i mantenir actives les entitats culturals. La proposta està… (...)

La reunió de la territorial Penedès - Garraf serveix per dissenyar les pròximes actuacions a dur a terme

[2020-03-10] El passat divendres dia 6 de març, es va celebrar al Vendrell la reunió informativa de la territorial Penedès-Garraf, la primera des que es va triar nou Delegat. L'acte s'emmarca en la voluntat de treball, que des de l'Agrupació de… (...)

Les dones del Cabrot del Vendrell celebraran el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes

[2020-03-06] Aquest any, per celebrar el Dia Internacional de la Dona (8 de març), la ciutat del Vendrell ha preparat una dotzena d'actes que s'allargaran fins al divendres dia 20 del mateix mes. En ells participaran diferents entitats del municipi com… (...)

Oberta la convocatòria per presentar subvencions a la Diputació de Barcelona (fins al 26/03/20)

[2020-02-20] Del 26 de febrer al 26 de març, la Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvenció per a activitats de cultura popular i tradicional a realitzar dins de la demarcació de Barcelona durant l’any 2020. Aquestes han d'estar… (...)

Es convoca una reunió informativa de la territorial Penedès-Garraf el divendres 6 de març

[2020-02-14] L’Agrupació dels Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca totes les entitats federades de la Territorial Penedès-Garraf a una reunió informativa que tindrà lloc el proper divendres dia 6 de març a les 19.30 h, a l’avinguda de Jaume Carner… (...)

Els Dracs de Canyelles busquen intercanvis amb altres colles

[2020-02-05] "Volem festa!!!". Amb aquesta frase el passat divendres 1 de febrer la colla Dracs de Canyelles va enviar un correu electrònic a l'Agrupació del Bestiari tot comunicant que buscaven colles d'altres poblacions per a fer intercanvis."Tenim moltes ganes de visitar… (...)

El Vendrell s'estrena com a Capital de la Cultura Catalana 2020

[2020-01-27] Dissabte dia 25, el Vendrell va donar el tret de sortida a l'any de la Capital de la Cultura Catalana. L'acte institucional va començar a la sala de plens de l'Ajuntament, on es van rebre les autoritats i els patrocinadors de… (...)

[Crònica] XXIIIa Trobada de Bestiari de Ploma de Vilafranca

[2019-12-23] El passat diumenge 22 de desembre, el bestiari festiu va causar sensació a Vilafranca... O almenys entre els més petits de casa. Una nena, en finalitzar la ballada de lluïment del gall Tomasot i la gallina Ballarica, va preguntar a… (...)

Agenda

Dia del Diable (POSPOSAT)

[2020-04-18 08:00] Dissabte 18 d'abril se celebrarà al Vendrell el Dia del Diable. L'acte coincidirà amb la celebració del 3er Concurs Nacional de Tabals Tradicionals. Programa d'actes:  8 h: Matinades a càrrec dels Reservistes del Ball de Diables. Sortiran des del Vial… (...)

Dia del Graller

[2020-04-24 19:00] ­El 27è Dia del Graller de Vilafranca del Penedès se celebra el cap de setmana del 24 al 26 d’abril de 2020. Enguany, com a novetat, el concert de les colles serà el dissabte 25 d’abril. Totes les colles que vulguin participar-hi hauran… (...)

3er Concurs Nacional d'Enceses de Diables i Dimonis de Catalunya (AJORNAT)

[2020-05-09 20:00] El segon cap de setmana de maig, dissabte dia 9, se celebrarà a Sant Pere de Ribes (Garraf) el 3er Concurs Nacional d'Enceses de Catalunya. Enguany en la competició participaran un total de 14 colles, sis més que en l'edició… (...)

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil