Penedès-Garraf

Notícies

La Fira del Gall de Vilafranca acull la 26a Mostra de bestiari festiu de ploma

[2023-12-18] Diumenge 17 de desembre un munt de bestiari festiu de ploma va participar a la 26a Mostra de bestiari festiu de ploma amb un munt d'activitats i una cercavila multitudinària. El 16 i 17 de desembre, Vilafranca del Penedès es va… (...)

XXVIa Mostra de Bestiari Festiu de Ploma

[2023-12-13] Per Nadal, els galls i gallines ocuparan de nou llocs destacats a la taula, a les fires i als mercats, a les cançons populars i a les misses. I tornaran també al carrer, amb ocasió de la XXVI Mostra de Bestiari… (...)

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

La Diputació de Tarragona obre convocatòria de subvencions.

[2023-05-16] Convocatòria de subvencions destinades a persones jurídiques privades sense afany de lucre, per a activitats culturals o d’interès ciutadà de caràcter singular realitzades a la demarcació de Tarragona (any 2023). La Diputació de Tarragona, en el marc del seu àmbit… (...)

Els tabalers del Drac de la Geltrú fan el canvi a tabals tradicionals.

[2023-04-23] L'entitat ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma TotSuma Els tabalers del Drac de la Geltrú renovaran aquesta Festa Major de Vilanova i la Geltrú tots els instruments i deixaran d’utilitzar els tabals metàl·lics que han fet servir fins ara. Des de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE, 6 de maig de 2023 a Berga (Berguedà).

[2023-04-14] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023 al Pavelló de Suècia de Berga (Carrer de la Sardana 24, 08600 Berga)… (...)

El bestiari català entrarà a la llista de Béns Culturals d'Interès Nacional amb el nomenament de tres figures

[2023-03-10] Molt probablement en els pròxims mesos, el Drac de Vilafranca del Penedès i el Drac i l'Àliga de la Bisbal d'Empordà seran declarats per la Generalitat de Catalunya Béns Culturals d'Interès Nacional (BCIN). Aquest passat mes de febrer s'ha iniciat el procediment… (...)

Agenda

15è Aniversari Nyctalus Albinyanesis

[2024-06-15 12:00] Besties convidades: La Bestia de Parets del Valles Cabrot del Vendrell Drac de Llorenç del Penedès Drac de Sant Jaume dels Domenys La galera de cambrils Gripau de les bruixes del nord de Sabadell Tallat del Vendrell Voliak d'Oliana Horaris:… (...)

Vocal-delegat


Javi Escamilla
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: 633 10 65 16

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil