El Camp-Conca-Priorat

Notícies

Palmarès de la quarta edició del Festivitas Bestiarum

[2017-12-03] Avui dissabte 2 de desembre de 2017, a Reus, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, convoca la quarta edició del Festivitas Bestiarum, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya. Les 6 figures de bestiari que han participat a la… (...)

El bestiari festiu es vesteix de gala el proper dissabte 2 de desembre a la ciutat de Reus

[2017-11-30] El proper dissabte 2 de desembre de 2017, Reus Capital de la Cultura Catalana acull el Festivitas Bestiarum, la IV Nit del Bestiari Festiu.  Organitzada per l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i presentada per l'actor Quim Masferrer, aquesta… (...)

Reus ha acollit el Congrés Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva

[2017-10-21] Els passats dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre, l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i l'Ajuntament de Reus vàren organitzar el Congrés Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva "Món Gegant". Més d'una quinzena d'experts i personatges d'arreu del món… (...)

Quim Masferrer presentarà el Festivitas Bestiarum 2017, el dissabte 2 de desembre

[2017-10-07] A dos mesos de la celebració de la quarta edició del Festivitas Bestiarum, us fem saber que el presentador de la gala anirà a càrrec de'n Quim Masferrer. Nascut a Sant Feliu de Buixalleu l’any 1971, de ben jove ja va… (...)

El Festivitas Bestiarum 2017 es celebrarà al Teatre Bartrina de Reus, el dissabte 2 de desembre

[2017-08-15] L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca enguany una nova edició del Festivitas Bestiarum. Vinculat a la Capital de la Cultura Catalan, aquest esdeveniment pretén posar damunt el calendari festiu la celebració del Dia Europeu del Bestiari Festiu… (...)

L'Ens convoca a Tarragona una Jornada sobre fiscalitat i obligacions de les entitats (17 de juny)

[2017-06-09] L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, en col·laboració amb la Federació Catalana de Societats Musicals organitza el dissabte 17 de juny de 2017 a Tarragona una jornada sobre fiscalitat adreçada a les entitats. Davant els canvis legislatius constants en matèria de… (...)

Curs de Responsables de Grup CRE, 29 d'abril a Riudoms

[2017-04-06] NOVA CONVOCATÒRIA DE CURS DE RESPONSABLES DE GRUP CRE. El dissabte 29 d'abril a RIUDOMS A TOTES LES ENTITATS FEDERADES S'informa que s'ha convocat per al proper dissabte 29 d'abril de 2017, de 9 a 18h, un curs de Responsables de Grup… (...)

Agenda

Presentació de la CUCAFERA DE GOMA

[2018-12-22 12:00] La Cucafera de Montblanc ha fet públic un dels projectes més ambiciosos d’ençà del seu naixement l’any 2016, la creació de la Cucafera de goma. Es tracta d’una joguina de goma que recrea la bèstia montblanquina i que, de ben… (...)

Vocal-delegat


Lluís Bros
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil