El Camp-Conca-Priorat

Notícies

La Pobla de Montornès farà un homenatge als avis, i als corrals que havien tingut, amb l'estrena d'un Gall

[2021-07-22] Divendres 30 de juliol tindrà lloc la presentació d'una nova bèstia festiva a la Pobla de Montornès. Es tracta d'un Gall, que entrarà a formar part del seguici popular del municipi. La figura, feta per l'escultor Joan Miró (el mateix constructor… (...)

La Mulassa de Montblanc celebrarà els 40 anys amb un homenatge a totes les persones que l'han portada

[2021-03-03] Aquest 2021 la Mulassa de Montblanc compleix 40 anys i, per celebrar-ho, la colla encarregada de portar-la, els Amics dels Gegants Montblanc, ha preparat diferents activitats. La primera d'elles tindrà lloc diumenge 16 de maig, coincidint amb les Festes de… (...)

Valls tindrà un nou ball, compost per cavallets, que s'estrenarà durant les Festes Decennals

[2020-03-06] La ciutat de Valls tornarà a tenir un ball de Cavallets. Durant les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, que se celebraran l'any que ve, la capital de l'Alt Camp estrenarà bèsties noves. En total es… (...)

Valls estrena noves versions de les bèsties tradicionals per Carnaval

[2020-02-11] Sabíeu que a Valls les figures del bestiari festiu tenen un doble? Es tracta de versions satíriques de les mateixes bèsties que, en comptes de sortir per Festa Major o per Corpus, surten per Carnaval. Aquest és el cas de… (...)

Un vídeo de les mulasses de Montblanc arriba als 25 milions de visites

[2020-01-31] El passat dilluns 27 de gener, la colla dels Gegants del Pi de Barcelona es va fer ressò d'una dada rellevant: el vídeo que van penjar a Youtube l'any 2018 sobre les mulasses de Montblanc havia arribat a més de… (...)

Es convoca curs de Formació de reciclatge per a diables, bestiari i tècnics municipals (Cervera 26 d'octubre, Tarragona 9 de novembre)

[2019-10-01] Des de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya us fem arribar aquesta proposta de Formació de Reciclatge adreçada tant als caps de colla (preferiblement ja formats com a RGCRE) com a tècnics municipals. És un programa que s'està treballant des… (...)

Oberta convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

[2019-03-27] Ja s'ha obert la convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre per a projectes i activitats culturals (termini: 17 d'abril) La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats de les… (...)

Crònica de l'acte d'inauguració del nou local de l'Estol del Basilisc de Reus.

[2019-02-06] Aquest passat dissabte 2 de febrer a la tarda es va inaugurar a Reus la seu del que serà a partir d'ara el nou local social de l'Estol del Basilisc. L'acte va començar a les cinc de la tarda i… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Lluís Bros
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil