El Camp-Conca-Priorat

Notícies

Es convoca curs de Formació de reciclatge per a diables, bestiari i tècnics municipals (Cervera 26 d'octubre, Tarragona 9 de novembre)

[2019-10-01] Des de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya us fem arribar aquesta proposta de Formació de Reciclatge adreçada tant als caps de colla (preferiblement ja formats com a RGCRE) com a tècnics municipals. És un programa que s'està treballant des… (...)

Oberta convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

[2019-03-27] Ja s'ha obert la convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre per a projectes i activitats culturals (termini: 17 d'abril) La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats de les… (...)

Crònica de l'acte d'inauguració del nou local de l'Estol del Basilisc de Reus.

[2019-02-06] Aquest passat dissabte 2 de febrer a la tarda es va inaugurar a Reus la seu del que serà a partir d'ara el nou local social de l'Estol del Basilisc. L'acte va començar a les cinc de la tarda i… (...)

Palmarès de la quarta edició del Festivitas Bestiarum

[2017-12-03] Avui dissabte 2 de desembre de 2017, a Reus, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, convoca la quarta edició del Festivitas Bestiarum, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya. Les 6 figures de bestiari que han participat a la… (...)

El bestiari festiu es vesteix de gala el proper dissabte 2 de desembre a la ciutat de Reus

[2017-11-30] El proper dissabte 2 de desembre de 2017, Reus Capital de la Cultura Catalana acull el Festivitas Bestiarum, la IV Nit del Bestiari Festiu.  Organitzada per l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i presentada per l'actor Quim Masferrer, aquesta… (...)

Reus ha acollit el Congrés Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva

[2017-10-21] Els passats dies 12, 13, 14 i 15 d'octubre, l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i l'Ajuntament de Reus vàren organitzar el Congrés Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva "Món Gegant". Més d'una quinzena d'experts i personatges d'arreu del món… (...)

Quim Masferrer presentarà el Festivitas Bestiarum 2017, el dissabte 2 de desembre

[2017-10-07] A dos mesos de la celebració de la quarta edició del Festivitas Bestiarum, us fem saber que el presentador de la gala anirà a càrrec de'n Quim Masferrer. Nascut a Sant Feliu de Buixalleu l’any 1971, de ben jove ja va… (...)

El Festivitas Bestiarum 2017 es celebrarà al Teatre Bartrina de Reus, el dissabte 2 de desembre

[2017-08-15] L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca enguany una nova edició del Festivitas Bestiarum. Vinculat a la Capital de la Cultura Catalan, aquest esdeveniment pretén posar damunt el calendari festiu la celebració del Dia Europeu del Bestiari Festiu… (...)

Agenda

Celebració del 10 anys de la Mulassa de Salou

[2020-01-31 22:00] El pròxim divendres 31 de gener, la Mulassa de Salou celebrarà els seus deu anys amb una cercavila. L'acte començarà a les 22 h des de la plaça. El Carrilet i el recorregut passarà per diferents carrers del municipi. (...)

Vocal-delegat


Lluís Bros
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil