El Camp-Conca-Priorat

Notícies

La llegenda de Sant Jordi 🌹 una llegenda cavalleresca on la oralitat ens situa a la capital de la Conca de Barberà

[2024-04-15] La llegenda de Sant Jordi 🌹 una llegenda cavalleresca amb presència avui en dia arreu del territori Una mirada gèlida i agressiva, grans dents, pell esquarterada de rèptil i grans ales. Aquestes són algunes de les característiques del que serà,… (...)

La Mulassa de Tarragona, premi Antoni Carné al Projecte

[2023-11-09] L’Ens de l’Associacionisme Cultural reconeix amb el premi Previsora General el projecte “Som Més Mulassa” La recuperació de la tradició del garrotín i de la cursa del Seguici de Tarragona, un itinerari gamificat des del mòbil o un nou premi… (...)

30 anys d'Història de la Víbria de Tarragona

[2023-09-01] El 13 de setembre de 2023 la colla de Diables Voramar Víbria de Tarragona inauguren l'exposició commemorativa del 30è aniversari de la Víbria de Tarragona. Aquesta ocasió marca un moment inigualable en la seva història i el volen compartir amb tothom que… (...)

El drac Fes Foc de Poboleda torna a cremar i brincar

[2023-08-16] El Drac Fes Foc de Poboleda, una població situada al centre del Priorat històric, a la vall del riu Siurana i als peus de la Serralada del Montsant, ha tornat a posar en moviment les espurnes. El drac es va creat l'any 1987 i… (...)

La Dragonina de Constantí participa a la festa de recuperació de la colla Gripafoc de Riu Clar

[2023-08-04] La Dragonina de Constantí, de l’Associació amics de la Colla C.O.C.A, ha participat aquest diumenge 30 de juliol a la Nit del Foc, dins la programació de les festes del barri de Riu Clar (Tarragona). Aquesta nit del foc ha… (...)

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

La Víbria de Tarragona presenta la samarreta conmemorativa dels 30 anys.

[2023-05-22] La Víbria de Tarragona celebra enguany el seu 30è aniversari i l’entitat ha editat una samarreta commemorativa de l’efemèride pels seus membres. L’encarregat de fer el disseny ha estat l’artista tarragoní Ismael Martínez, que s’ha inspirat en el logotip de… (...)

Agenda

10è Aniversari Cucafera de Reus

[2024-06-15 17:30] (...)

Correfoc infantil Sant Joan

[2024-06-15 19:00] (...)

Gran Cercavila de Sant Joan

[2024-06-15 19:30] La Pobla de Mafumet 15 de Juny (...)

Vocal-delegat


Lluís Bros
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil