Vallès-Maresme-Barcelonès Nord

Notícies

Granollers ja te mulassa!

[2024-05-12] Aquest cap de setmana la capital del Vallès Oriental ha estrenat Mulassa! La capital del Vallès Oriental ha estrenat aquest cap de setmana la seva Mulassa, una incorporació que promet enriquir encara més les festes locals i el patrimoni granollerí.… (...)

Exposició “Forjadors de la Festa. A cremar!” a Badalona

[2024-02-05] Des de Bestiari us recomanem l'exposició “Forjadors de la Festa. A cremar!” que podeu visiatar a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret 78-82) fins al divendres 31 de maig de 2024 Enguany, la… (...)

Ajuda a fer realitat la Mulassa de Terrassa

[2023-07-26] El 2017, de les mans de l'Associació Cultural Popular Terrassenca La Xemeneia, va sorgir la idea de crear una Mulassa per a la ciutat de Terrassa. Al presentar-ne la idea, diverses persones d’altres entitats s’hi van apropar i es van… (...)

El Bestiari tindrà signes específics en Llengua de Signes Catalana (LSC) amb la creació del Glossari Bestial!

[2023-06-02] El dissabte 3 de juny a les 11 h, en el marc de la celebració del Corpus de Barcelona, es presenta la iniciativa de traduir una sèrie de paraules pertanyents al vocabulari del món del bestiari a la Llengua de… (...)

Convocatòria de curs RGCRE el 17 de Juny a Barcelona.

[2023-05-30] El proper dissabte 17 de Juny es durà a terme curs RGCRE a la Sala d'actes de Can Saladrigas, al C/ del Joncar, 35 Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l'Agrupació del Bestiari… (...)

40è aniversari de Badalona Bèsties de foc.

[2023-04-20] En motiu del 40è aniversari de Badalona Bèsties de foc, s'han ideat diferents projectes i activitats per commemorar la seva trajectòria. Una d'elles és una taula rodona-vermut on es parlarà dels Dracs a Badalona i de Badalona Bèsties de Foc.… (...)

Convocatòria de curs RGCRE, 6 de maig de 2023 a Berga (Berguedà).

[2023-04-14] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023 al Pavelló de Suècia de Berga (Carrer de la Sardana 24, 08600 Berga)… (...)

El 25 de març arriba la 9a edició del Cebafoc, un punt de trobada pels amants del foc i la percussió

[2023-03-17] El pròxim dissabte 25 de març arriba a Sabadell una nova edició del Cebafoc, la gran festa del foc organitzada per les colles de la ciutat. Des de les vuit del matí fins ben entrada la matinada, la plaça del… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Coral Gascón
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil