Vallès-Maresme-Barcelonès Nord

Notícies

Joves de Badalona impulsen la creació d'una mulassa

[2019-10-28] Un grup de joves de Badalona està treballant per incorporar una mulassa al seguici festiu de la ciutat. Així ho ha anunciat aquest dilluns 28 d'octubre a través d'un comunicat publicat a les xarxes socials. Mitjançant l'etiqueta #eslhoradelamulassa, aquest col·lectiu té… (...)

Convocada Assemblea General Ordinària el dissabte 23 de març a les 11:30h al Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès

[2019-02-26] La Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca a totes les entitats federades a la propera Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el dissabte 23 de març de 2019 a les 11:30h ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA Data: dissabte… (...)

Badalona Bèsties de Foc amplia la seva família de dracs infantils amb "El Petit"

[2018-10-21] L’any 1983 apareixia el primer drac de Badalona, “El Més Petit de Tots”, un drac menut portat per tres persones. Durant 35 anys aquest drac a participat en múltiples actuacions, tot i que en els darrers anys en menor mesura… (...)

Les Anades d'Olla de Rubí presenten l'elefant Bojum, un nou element festiu per a la ciutat

[2018-06-28] L'Associació d'Animació Les Anades d'Olla de Rubí han estat uns quants mesos treballant en nocturnitat al local annex del Celler Cooperatiu construint la seva nova figura de bestiari festiu, en Bojum. L'elefant està construït amb fibra de vidre, de dimensions reals (​una miqueta… (...)

Es convoca Curs de Responsables de Grup CRE, el 28 d'abril a Mataró

[2018-03-25] Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 28 d'abril de 2018 al Teatre de la Sala Cabanyes (C. de la Riera 110) a Mataró.… (...)

Convocada Assemblea General Ordinària el dissabte 3 de març a les 11:30h al Casal de Cultura de Montornès del Vallès

[2018-02-15] La Junta de Govern de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca a totes les entitats federades a la propera Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el dissabte 3 de març de 2018 a les 11:30h ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA Data: dissabte… (...)

Es busquen mecenes per a la construcció d'una Mulassa a Mataró

[2018-01-20] La iniciativa de l'entitat Mestres del Gai Saber té com a origen un projecte de construcció d'elements festius documentat l'any 1848, però que en aquell moment no es va arribar a dur a terme. Quina funció tindrà? La Mulassa de… (...)

Coral Gascón, nova delegada de la territorial Vallès-Maresme i Barcelonès Nord

[2017-06-22] El passat dimarts, 20 de juny, durant la celebració de l'Assemblea de la Territorial del Vallès-Maresme i Barcelonès Nord, les colles assistents van escollir a la Coral Gascón, de la Colla de Diables de la Vall de Tenes com a Delegada… (...)

Agenda

IV Trobada de Bestiari de Parets del Vallès

[2020-01-25 12:30] Enguany, la Bèstia de Parets del Vallès fa 15 anys i, per celebrar-ho, els Diables de Parets han organitzat una cercavila amb 15 colles convidades. L'acte s'inclou dins del marc de la Festa Major d'hivern del municipi i tindrà lloc… (...)

Espectacle de foc a Castellbisbal

[2020-01-25 19:30] El pròxim dissabte 25 de gener tindrà lloc la 13a Nit de Foc de Castellbisbal. Des de les 19.30 h fins a la nit es faran tota mena d'activitats. Programa d'actes: 19.30 h: Tabalada. Inici des de la plaça de l'Església.… (...)

Vocal-delegat


Coral Gascón
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil