Vallès-Maresme-Barcelonès Nord

Notícies

El primer Concurs de Tabals Tradicionals de Terrassa comptarà amb una classe magistral de Gerard Pouget

[2021-11-11] El Drac Baluk Astharot de Terrassa organitza per primer cop un concurs de Tabals Tradicionals a la ciutat. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Després d'haver participat en diverses edicions… (...)

Retrobestiari, el nou llibre de l’Agrupació del Bestiari posa en valor la memòria viva de la cultura popular dels anys 70 i 80

[2021-11-02] Una mirada al passat. El record a una època passada amb reflexions actuals. Aquesta tardor, arreu de Catalunya es parlarà d’un concepte ben especial: “Retrobestiari” (Edicions Morera). Un projecte col·lectiu que fa referència als anys 70 i 80 del segle… (...)

S'estrena l'Àliga de Sabadell, una bèstia cuinada a foc lent i en plena pandèmia

[2021-07-16] Dissabte 10 de juliol, per fi, després de quasi un any i mig de moltes restriccions, es va poder presentar en públic l'Àliga de Sabadell. La nova bèstia, impulsada per la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia, va estar… (...)

L'estrena de l'Àliga de Sabadell comptarà amb la presència d'una àliga de cada província

[2021-06-30] El pròxim dissabte 10 de juliol a la tarda, la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia de Sabadell farà la presentació i estrena oficial de l'Àliga de Sabadell, una nova bèstia que pretén fer més gran la família de… (...)

L'Àliga de Sabadell ja té data d'estrena: dissabte 10 de juliol

[2021-06-04] El pròxim dissabte 10 de juliol a la tarda, a la plaça de Sant Roc de Sabadell, tindrà lloc l’estrena de l’Àliga de Sabadell. L’acte comptarà amb la presència de quatre àligues més, una de cada província de Catalunya, representant així… (...)

Cinc figures de bestiari es reuniran a Sant Cugat del Vallès el pròxim 22 de maig

[2021-05-13] Dissabte 22 de maig el municipi de Sant Cugat del Vallès s'omplirà de bèsties. S'hi celebrarà una trobada de bestiari que també comptarà amb un espectacle de foc. L'acte es farà les 21 h al Parc de Ramon Barnils i… (...)

El dimoni tornarà a cremar per les Festes de Maig a Badalona però "per sorpresa"

[2021-05-07] Aquest 2021 el dimoni tornarà a cremar a la platja de Badalona. Com es tradició, la figura es plantarà amb motiu de la Nit de Sant Anastasi. Enguany, però, no es cremarà aquella nit, sinó per sorpresa, en un horari… (...)

Llinars del Vallès explica la història de la seva imatgeria festiva i els seus balls populars en un llibre

[2021-05-07] El pròxim diumenge 16 de Maig, a les 11.30 hores, els jardins del Castell Nou de Llinars acolliran la presentació del llibre Llinars és festa!, un volum que va acompanyat d’un disc amb totes les músiques pròpies de la vila. El… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Coral Gascón
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil