Vallès-Maresme-Barcelonès Nord

Notícies

Es busquen mecenes per a la construcció d'una Mulassa a Mataró

[2018-01-20] La iniciativa de l'entitat Mestres del Gai Saber té com a origen un projecte de construcció d'elements festius documentat l'any 1848, però que en aquell moment no es va arribar a dur a terme. Quina funció tindrà? La Mulassa de… (...)

Coral Gascón, nova delegada de la territorial Vallès-Maresme i Barcelonès Nord

[2017-06-22] El passat dimarts, 20 de juny, durant la celebració de l'Assemblea de la Territorial del Vallès-Maresme i Barcelonès Nord, les colles assistents van escollir a la Coral Gascón, de la Colla de Diables de la Vall de Tenes com a Delegada… (...)

Convocada Assemblea Territorial Vallès-Maresme i Barcelonès Nord, el 20 de juny de 2017 a les 19h

[2017-06-13] L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca a totes les entitats federades de la territorial Vallès-Maresme i Barcelonès Nord a una Assemblea Territorial, que es celebrarà el proper dimarts 20 de juny de 2017 a les 19h a… (...)

Agenda

Vocal-delegat


Coral Gascón
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil