Vallès-Maresme-Barcelonès Nord

Notícies

El 25 de març arriba la 9a edició del Cebafoc, un punt de trobada pels amants del foc i la percussió

[2023-03-17] El pròxim dissabte 25 de març arriba a Sabadell una nova edició del Cebafoc, la gran festa del foc organitzada per les colles de la ciutat. Des de les vuit del matí fins ben entrada la matinada, la plaça del… (...)

Així és la Hipodragona, la nova bèstia del Grup del Drac de Terrassa

[2023-03-10] El passat dimecres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, una simpàtica i bufona hipodragona de color morat es va donar a conèixer davant l'Ajuntament de Terrassa. Es tracta de la nova bèstia festiva de la ciutat, impulsada pel… (...)

El Grup del Drac de Terrassa estrenarà una nova figura festiva per reivindicar l'empoderament femení

[2023-02-28] A principis d'any van donar la notícia, i els seus seguidors i seguidores no hauran d'esperar gaire per poder veure el resultat final. El pròxim dimecres 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el Grup del… (...)

Crònica de la diada del Bitxo del Torrent Mitger (38è aniversari)

[2023-02-27] Cada mes de febrer, més aviat a finals que no pas a principis, l'Associació del Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa celebra la diada de la colla. Es tracta d'una de les primeres activitats de l'any, la que dona inici… (...)

La família del bestiari festiu creix: coneix les bèsties que es van estrenar el 2022

[2023-02-24] Fent una mirada endarrere al 2022, es podria dir que el món del bestiari festiu català està d'enhorabona: són 58 les bèsties festives que s'han estrenat arreu del territori. 58 criatures (i segurament algunes més que ens deixem), que enriqueixen… (...)

Oberta la convocatòria de subvencions 2023 de la Diputació de Barcelona de cultura popular i tradicional (fins al 28 de febrer)

[2023-02-22] Des de la Junta de Govern de l'Agrupació del Bestiari us fem saber que hi ha oberta una nova convocatòria de subvenció de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Aquesta està dirigida a activitats de cultura popular i… (...)

La Mulassa de Mataró celebra el seu cinquè aniversari amb l'estrena d'un nou ball

[2023-02-01] El pròxim dissabte 11 de febrer, coincidint amb la prèvia del Carnestoltes de la ciutat, la Mulassa de Mataró celebrarà el seu 5è aniversari. Fa cinc anys que va sortir des de l'interior de la Basílica de Santa Maria donant-se… (...)

La Mulassa Sabadell, la primera de color blanc de Catalunya, busca portants

[2022-10-05] Obra del Taller Sarandaca, la Mulassa de Sabadell és una de les poques, per no dir l'única Mulassa de Catalunya, que és de color blanc. Es va estrenar aquest estiu passat, més concretament diumenge 31 de juliol, en el marc… (...)

Agenda

1a Marxa Diablesca de Tordera

[2023-04-16 08:00] Amb el nom de Marxa Diablesca, el pròxim diumenge 16 d'abril els Diables de Tordera han organitzat una ruta circular oberta a tothom per donar conèixer els paratges del municipi, així com les ermites de Sant Andreu i Sant Tou.… (...)

Vocal-delegat


Coral Gascón
Email: info@bestiari.cat
Telèfon: n/d

L’Agrupació de Bestiari Festiu de Catalunya s’organitza territorialment en onze àmbits territorials o vegueries, determinades en funció de les realitats ja existents, per criteris socioculturals i de demografia de figures de bèsties. Aquestes demarcacions són les que figuren en aquest menú de la pàgina web.

La creació de nous àmbits territorials és possible en funció de les modificacions demogràfiques de les figures de bestiari o bé per la incorporació de noves àrees.

Cada àmbit territorial té la seva representació a la Junta de Govern de l’Agrupació mitjançant el seu vocal-delegat territorial.

Figures de bestiari festiu

Filtre de cerca:
Població           Tipologia   Foc   Protocol   Cavallets   Animació   Infantil