Treballar la cultura organitzativa des d’una mirada feminista i introduir la perspectiva de gènere

Es convoquen unes jornades formatives organitzades per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya. 

Van adreçades a entitats per treballar la cultura organitzativa des d’una mirada feminista i introduir la perspectiva de gènere en l’activitat i funcionament intern. L’objectiu de les sessions és oferir eines i instruments per a l’autodiagnosi i acompanyar les entitats en l’elaboració de plans d’igualtat i protocols contra les violències.

  • La formació consta de dues sessions, de caràcter eminentment pràctic:
  • Localitat: Girona
    Espai: El Modern, Centre Audiovisual i Digital-Ajuntament de Girona
    Dates: dissabtes, 6 i 13 de maig
    Horari: de 10 a 14 hores.
  • Les jornades són d’assistència gratuïta i s’adrecen a entitats i federacions culturals. Formen part de l’activitat formativa de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural en col·laboració amb el Departament d’Igualtat i Feminismes i l’Ajuntament de Girona.

Des d’aquest https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/04_formacio/03_gestio_cultura_popular/ podreu accedir al programa i al https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/04_formacio/03_gestio_cultura_popular/formulari-dinscripcio-2  formulari d’inscripció.

https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/04_formacio/03_gestio_cultura_popular/