Convocatòria Assemblea Extraordinària i Ordinària, 25 de febrer a Can Saladrigas (Poblenou, Barcelona)

Es convoquen a totes les entitats federades a l’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer, a les 11h, a Can Saladrigas (Poblenou, Barcelona), amb la renovació del càrrec de presidència com a únic punt de l’ordre del dia. A continuació, es convocarà la pertinent ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA, a les 11:30h del mateix dia al mateix lloc.

Benvolgudes entitats federades,

Acabem de deixar enrere – tot just fa uns dies – un any trist per al col·lectiu del bestiari festiu. El passat 12 de setembre, fruit d’una greu malaltia, ens deixà en Sete Udina, membre fundador i president de l’Agrupació des de l’any 2005.

Per aquest motiu, es convoquen a totes les entitats federades a l’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer, a les 11h, a Can Saladrigas (Poblenou, Barcelona), amb la renovació del càrrec de presidència com a únic punt de l’ordre del dia. A continuació, es convocarà la pertinent ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA, a les 11:30h del mateix dia al mateix lloc.

En acabar, se servirà un aperitiu.

Heu d’haver rebut en el vostre correu electrònic la convocatòria d’ambdues assemblees, així com tota la documentació que es tractarà en l’ordre del dia. També rebreu un document adjunt on s’indica el procediment per a recollir els títols originals de RGCRE.

Agraïm per endavant la vostra assistència, tot esperant poder-vos saludar personalment.