Oberta convocatòria de subvencions del Departament de Cultura fins el 27 d’abril

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert tres noves línies d’ajut adreçats a entitats de cultura popular:

  • Subvencions per a la producció d’espectacles i d’exposicions relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana.
  • Subvencions per a l’organització de festivals i trobades nacionals de cultura popular i tradicional.
  • Subvencions per a activitats culturals* relacionades amb la cultura popular i tradicional i l’associacionisme.

* Tal i com està recollit a les bases específiques d’aquesta línia d’ajut, algunes de les tipologies d’activitats objecte de subvenció són les activitats que fomentin o difonguin la cultura popular i tradicional catalana, així com també la restauració d’elements d’imatgeria festiva (bestiari), així com la restauració i la confecció de la seva indumentària.

Podeu consultar les bases i els enllaços a les sol·licituds en el següent enllaç: http://cultura.gencat.cat/ca/detall/Noticies/Not_bases_esp_cult_pop_trad

Aclariment respecte les entitats que organitzen trobades subvencionades a través de l’Agrupació:
Si la vostra entitat organitza una trobada i ha demanat ajut a través de l’Agrupació, tingueu en compte que no es pot duplicar la sol·licitud d’ajut per a una mateixa activitat. Per tant, tal i com especifiquen les bases d’aquestes subvencions, aquests projectes no poden concórrer en aquestes línies d’ajuts.

El període per a presentar les sol·licituds finalitza el dia 27 d’abril.