Artesa de Lleida acull el proper 8 de juliol el 9è Festival d’Enceses de Bestiari

El proper 8 de juliol de 2017, la població d’Artesa de Lleida es vesteix de bestiari, acollint el ja tradicional Festival d’Enceses de Bestiari de Catalunya. Organitzat per la colla El Griu d’Artesa de Lleida i l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, el certamen promou el perfeccionament i la millora de les enceses en equilibri, fugint de la competitivitat.

Programa d’actes del dissabte 8 de juliol de 2017:

  • 18:30h XIIa TROBADA DE BESTIARI DE FOC D’ARTESA DE LLEIDA, a la Plaça Major. Convit de foc de l’Hydra. Amb la participació del Drac infantil de Granollers, el Drac de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la Colla Los Petits dels Rojos de Juneda, els Diablons d’Artesa de Lleida de la colla del Griu i els grups de percussió Kumbeva.
  • 23:00h 9è FESTIVAL D’ENCESES DEL BESTIARI DE CATALUNYA, a la Plaça Major. Hi participen: el Drac de Sant Roc de Tarragona, Lo Golafre de Tortosa, el Drac Pepito de Sant Boi de Llobregat, la Gralla de Foc de Granollers, el Drac Apocaleus de Vallirana i l’amfitrió, el Griu d’Artesa de Lleida.
  • 22:30h CONCERT amb els grups CRONISTES i EBRI KNIGHT

Cartell: