Convocatòria de subvencions per activitats de formació i documentació

El Departament de Cultura ha publicat la convocatòria de subvencions per a activitats en matèria de formació i de documentació relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana. Es tracta d’una línia d’ajuts que té com a objectiu donar suport a activitats formatives i de documentació en les modalitats següents:

a) Activitats formatives vinculades al coneixement o aprofundiment de matèries o temàtiques de cultura popular i tradicional de Catalunya. També s’inclou la formació destinada a la millora de la gestió de les fundacions i les associacions.

b) Activitats destinades a la catalogació, la preservació, la digitalització i la difusió de fons documentals sobre aspectes de la cultura popular i tradicional de Catalunya.

El període per presentar les sol·licituds és del 6 al 19 de juny de 2017, ambdós inclosos. El canal de presentació de sol·licituds és Tràmits gencat, per tant, per demanar l’ajut, caldrà disposar d’un certificat digital admès per aquesta plataforma de tramitació.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç: http://cultura.gencat.cat/ca/detall/Noticies/Formacio_documentacio_2017