El Festivitas Bestiarum 2017 es celebrarà al Teatre Bartrina de Reus, el dissabte 2 de desembre

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca enguany una nova edició del Festivitas Bestiarum. Vinculat a la Capital de la Cultura Catalan, aquest esdeveniment pretén posar damunt el calendari festiu la celebració del Dia Europeu del Bestiari Festiu (24/novembre), així com dedicar un espai important al reconeixement de diferents agents de la societat en la promoció i suport a la cultura popular, així com les millors iniciatives dutes a terme per les entitats federades al llarg de l’any. És, sens dubte, la gran festa de referència del bestiari festiu on colles, figures, persones, institucions i col·laboradors compartim un mateix objectiu.

Al llarg de les properes setmanes s’aniran revelant les principals novetats de l’esdeveniment, com ara qui en serà el/la presentador/a o l’Ambaixador/a per al proper any. Podeu seguir tota l’actualitat sobre aquest esdeveniment a través de la pàgina web de l’Agrupació o bé a través de la pàgina web www.festivitasbestiarum.cat.

En aquests moments ja es troba obert el formulari per a presentar projectes i activitats realitzades als Premis BEST. Així mateix, també es poden començar a reservar localitats (gratuïtes) a la mateixa web del Festivitas Bestiarum.