El bestiari festiu serà present a la Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d’espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en el diàleg entre l’arrel tradicional amb la innovació creativa i la participació ciutadana) i les músiques del món.

Se celebra anualment des de l’any 1998 i ha esdevingut un marc d’intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

La Fira Mediterrània té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Els espectacles programats són de diferents formats -petit, mig o gran-, de sala o de carrer, i adreçats tant al públic adult com al familiar.

Enguany, la presència del bestiari festiu hi té un paper rellevant i significatiu, amb la participació de les següents figures:

  • La Tarasque de Tarascon (França), el dissabte 7 d’octubre a les 19h i el diumenge 8 d’octubre a les 13h
  • El Poulain de Pézenàs (L’Hérault), el diumenge 8 d’octubre a les 12h i a les 18h
  • El Drac de Gràcia (Barcelona), el dissabte 7 d’octubre a les 20h
  • La Banda FCSM & Banda de Música de Benissanet, el diumenge 8 d’octubre a les 17h

Podeu consultar més informació a l’Agenda del Bestiari Festiu de la nostra web, així com el programa oficial de la Fira Mediterrània de Manresa: http://firamediterrania.cat/ .