Participa al qüestionari del Panoràmic 2017, l’estudi de recerca de referència en l’associacionisme cultural català

Les entitats de bestiari festiu podeu participar en l’estudi de recerca de referència en l’àmbit català, amb l’objectiu de disposar d’informació que permeti gestionar millor les entitats i posar de manifest que les associacions som un veritable motor per al nostre país.

El Panoràmic és un projecte que va néixer l’any 2014 i té per objectiu ser una eina per a la millora i l’enfortiment del món no lucratiu. Es tracta d’una recerca impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona –CAB- i fruit de les reflexions recollides en el 2n Congrés de les Associacions de Barcelona que aporta informació sobre l’abast del teixit associatiu i posa de manifest la seva força, disposant de dades sobre la seva situació i evolució.

A cada edició s’han anat sumant organitzacions i institucions, fent del Panoràmic l’estudi de referència en el nostre entorn. En el 2017 es posa en marxa la 4a edició oberta a totes les entitats no lucratives catalanes. Per a més informació consulteu www.elpanoramic.org

 

Qüestionari general

https://www.research.net/r/Panoramic2017

Aquest qüestionari està estructurat en sis parts: I. Dades generals i implantació territorial, II. Organització i activitats, III. Les persones, IV. Espais i equipaments, V. El finançament i els recursos econòmics i VI. El present i el futur.

Sabem que la informació que us demanem costa temps i esforç recollir-la però creiem que es tracta d’una inversió per a la millora del futur del món no lucratiu. La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà per a finalitats de recerca.