El Festivitas Bestiarum 2018 es celebrarà els dies 24 i 25 de novembre a Manresa

Quan el calendari volta cap a la tardor, es posa en marxa la maquinària del Festivitas Bestiarum i els Premis BEST.

Enguany, es renova el seu format i es celebrarà els dies 24 i 25 de novembre de 2018 a la ciutat de Manresa.

El dissabte 24 de novembre es durà a terme una cercavila de bestiari festiu amb pirotècnia. I el diumenge 25 de novembre, es durà a terme una cercavila de bestiari tranquil. La gala del Festivitas Bestiarum es celebrarà el diumenge 25 de novembre a les 12:30h al Teatre Conservatori de Manresa. Durant les properes setmanes us anirem donant a conèixer més detalls sobre els actes.

Es busquen elements de bestiari festiu per a participar de les diferents cercaviles [abans del 27 de setembre]

  • Cercavila amb pirotècnia (dissabte 24 de novembre, vespre, horaris per concretar): es busquen figures de bestiari amb foc que vulguin participar-hi. S’ofereix sopar per als assistents, el material pirotècnic i una compensació de 200,00€ pel transport de la figura.
  • Cercavila de bestiari tranquil (diumenge 25 de novembre, matí fins al migdia): es busquen figures de bestiari sense foc que vulguin participar-hi. S’ofereix esmorzar per als assistents, així com una compensació de 200,00€ pel transport de la figura.
  • Les entitats que estigueu interessades, poseu-vos en contacte amb l’Agrupació (info@bestiari.catabans del 27 de setembre.
  • Una comissió formada per dues persones de la Junta de Govern de l’Agrupació, un representant de Manresa i un representant dels patrocinadors s’encarregaran d’escollir les figures participants, tenint en compte criteris de territorialitat, dimensions i diversitat de tipologies.

Presenteu un projecte de la vostra entitat per als Premis BEST! [abans de l’11 de novembre]

La vostra entitat ha dut a terme aquest any alguna activitat singular? Una celebració d’aniversaris? Una trobada temàtica singular? Una activitat solidària? Innovadora? Que promogui la transmissió de la cultura als infants i joves? Us animem a que presenteu la vostra experiència als Premis BEST.

Els Premis BEST es van convocar per primera vegada l’any 2014, amb l’objectiu de donar un reconeixement públic a aquells projectes singulars de les entitats que formen part del món del bestiari festiu. No esdevenen un mer agraïment, sinó que també dónen visibilitat a la tasca que duem a terme les entitats. A més, les propostes guanyadores esdevenen com a models per engrescar a altres col·lectius a generar nous formats i noves propostes en el seu entorn.

Reserveu els vostres llocs a la gala de lliurament dels Premis BEST!

Ja podeu reservar localitats per assistir al Festivitas Bestiarum. Ho podeu fer mitjançant el següent enllaç: https://www.festivitasbestiarum.cat/invitacions/