Es reuneix el Jurat dels Premis BEST per a deliberar els candidats

El passat dijous 15 de novembre, es va reunir el Jurat dels Premis BEST 2018 a un restaurant de Barcelona, amb l’objectiu de deliberar sobre les diferents candidatures als Premis d’enguany.

Per una banda, els diferents membres del Jurat vàren exposar les seves propostes de candidatura als Premis BEST a la societat (a un personatge públic, a una associació, a una iniciativa de comunicació i a la qualitat, tradició i estímul europeu). A continuació, es deliberaren les diferents propostes per arribar a un consens sobre la proposta que esdevindrà finalista en cada una de les categories.

Per altra banda, es donaren a conèixer les deu iniciatives dutes a terme per les entitats federades que es vàren presentar durant el període d’inscripció als Premis BEST. La missió del Jurat en aquesta categoria era escollir, de totes les propostes, les tres més representatives, que fossin mereixedores d’un reconeixement especial, aportant cadascú el criteri des del seu àmbit o punt de vista.

El veredicte del Jurat es donarà a conèixer el diumenge 25 de novembre de 2018, a les 12:30h al Teatre Conservatori de Manresa, en el marc de la gala del Festivitas Bestiarum.

 

El jurat ha estat format per representants de les institucions i empreses que hi donen suport, a més de dues persones vinculades en federacions d’altres àmbits culturals, més tres persones vinculades a l’organització dels premis:

  • Sr. Antoni Herrera, Subdirector General, Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme, Generalitat de Catalunya
  • Sr. Oscar Pascual, Coordinador de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports, Diputació de Barcelona
  • Sr. Quim Gil, Comercial, Pirotècnia Antiga Casa Manel Estalella
  • Sra. Rosa Maria Provencio, Presidenta, Associació Catalana de Puntaires
  • Sr. Joan Pallarès, Vocal de la Junta, Federació Catalana de Societats Musicals
  • Sr. Mateu Tres, President, Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
  • Sr. Jaume Múria, Vicepresident econòmic, Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
  • Sr. Josep Bros, Delegat territorial Comarques Centrals, Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
  • Sr. Jordi Mullor (en qualitat de secretari del Jurat), Vicepresident executiu, Federació Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya