Es convoca curs de Formació de reciclatge per a diables, bestiari i tècnics municipals (Cervera 26 d’octubre, Tarragona 9 de novembre)

Des de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya us fem arribar aquesta proposta de Formació de Reciclatge adreçada tant als caps de colla (preferiblement ja formats com a RGCRE) com a tècnics municipals. És un programa que s’està treballant des de fa prop d’un any, donada la necessitat de divulgar els canvis normatius, així com d’altres temàtiques que poden resultar d’interès tant per a les entitats com per als tècnics municipals que gestionen manifestacions festives amb artificis pirotècnics.

ACLARIMENT: Aquesta formació és diferent i complementària al curs per a l’obtenció del títol de Responsable de Grup de Consumidors Reconeguts com a Experts.

La jornada es convoca a Cervera i a Tarragona, amb idèntic programa:

  • Dissabte, 26 d’octubre de 2019
    De 10:30h a 14:30h
    CerveraAuditori de Cervera. Carrer Major, 59.
  • Dissabte, 9 de novembre de 2019
    De 10:30h a 14:30h
    Tarragona. Sala d’actes de l’Antiga Audiència. Plaça Pallol, 3

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya han detectat la necessitat de convocar una formació de reciclatge oberta i voluntària, posant un èmfasi especial en l’actualització de continguts i recursos sobre l’organització d’actes culturals amb artificis pirotècnics: canvis normatius, tipologies d’artificis pirotècnics, persones menors d’edat a les colles, mesures de seguretat i prevenció.

La Jornada s’adreça específicament a colles de bestiari i de diables així com a personal tècnic municipal de l’àmbit de la cultura i la protecció civil.

S’adjunta en aquest correu el programa de la jornada.

INSCRIPCIONS:

Es recomana una única persona per cada entitat o secció. L’aforament és limitat i s’assignaran les places per ordre d’inscripció.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari (web Departament de Cultura).

Per a més informació, consulteu aquest enllaç: https://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/04_formacio/03_gestio_cultura_popular/index.html