L’Agrupació amplia l’equip de treball gràcies al Programa de Garantia Juvenil

Aquest mes d’octubre s’ha incorporat una nova persona a l’equip de treball de l’Agrupació del Bestiari, gràcies a l’atorgament d’un ajut econòmic vinculat al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Durant els sis mesos en què duri aquesta col·laboració, aquesta persona durà a terme tasques de comunicació. També donarà suport en els següents projectes i iniciatives:

  1. Gabinet de premsa i comunicació
  2. Gestió de l’Agenda del Bestiari Festiu
  3. Inventari del Bestiari Festiu
  4. Comunicació: implementació d’un butlletí electrònic, redacció de continguts i útils…
  5. Suport a l’organització d’activitats

Impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i amb el finançament del Fons Social Europeu, la Contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació, forma part del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, i té com a objectiu millorar la ocupabilitat de les persones joves recent titulades, demandants d’ocupació; amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Des de la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari es valora positivament l’atorgament d’aquest ajut, per l’impacte que tindrà en el desenvolupament d’aquests projectes i per la seva contribució a la difusió tant del món del bestiari festiu com dels actes que s’organitzen des de les entitats federades.