L’Agrupació del Bestiari celebrarà el DASC amb unes xerrades sobre la comunicació en les entitats

Cartell-Dasc

Dijous 4 de juny, amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), l’Agrupació del Bestiari farà un conjunt de xerrades al voltant del tema: “La comunicació en el món del bestiari festiu”.

L’acte es farà en directe a través del canal de Youtube de l’Agrupació i començarà a les 19 hores. Primer, Mateu Tres, com a president de l’Agrupació, donarà la benvinguda als assistents virtuals i presentarà l’acte.

A continuació tindrà lloc la primera xerrada, que es titula “Les xarxes socials durant el confinament i el desconfinament. Idees i bones pràctiques”. Marc Rodero, de l’associació Drac de Foc el Cabrot del Vendrell, i Rafel Pérez, de l’entitat Botafocs de Castelló de la Plana, parlaran sobre el paper que tenen les xarxes a l’hora de cohesionar i mantenir viva l’entitat en moments tan difícils com la crisi causada per la Covid-19.

A continuació, Meritxell Bayarri, periodista de l’Agrupació del Bestiari, farà una ponència en què explicarà diferents maneres amb les quals les associacions es poden relacionar amb els mitjans de comunicació. S’explicarà com preparar una nota de premsa i què tenir en compte a l’hora d’enviar-la.

Des de l’Agrupació del Bestiari es conviden totes les entitats a assistir a aquest acte i a fer-ne difusió a través de les xarxes socials mitjançant les etiquetes #DASC2020, #DASCaCasa#BestiariDesDeCasa. També us podeu descarregar el cartell de l’activitat en el següent enllaç.

Des de l’any 2014, se celebra cada any pels volts del 4 de juny el Dia de l’Associacionisme Cultural. L’objectiu d’aquesta diada és remarcar el pes i la força que tenen les entitats culturals a Catalunya.

Cartell de l'Agrupació del DASC 2020
Cartell de l’Agrupació del DASC 2020