L’Agrupació es reuneix amb la territorial de les Terres de l’Ebre-Maestrat per establir nous llaços amb les entitats de la zona

El passat divendres 20 de maig, el secretari de l’Agrupació del Bestiari, Marc Rodero, i el vocal delegat de la secció territorial Penedès -Garraf, Javi Escamilla, van baixar a Tortosa per reunir-se amb les entitats que conformen la secció territorial de les Terres de l’Ebre-Maestrat. Era una trobada que estava pendent des de la celebració del VIII Festivitas Bestiarum a Tortosa el 27 de novembre de 2021.

La reunió va servir principalment per dos motius. Per una banda, per donar a conèixer l’Agrupació del Bestiari entre aquelles entitats que encara no estan federades, i per l’altra, per buscar noves sinèrgies i conèixer de primera mà les particularitats i inquietuds de totes les colles que sí que ho són.

Com bé explica el secretari de l’Agrupació, Marc Rodero: “Crèiem convenient baixar allà amb ells, presentar-nos, posar-nos cara i comprometre’ns a treballar i a continuar buscant punts en comú”.

La trobada, a més, també va permetre engrescar aquells socis i sòcies a títol particular que volguessin convertir-se en el nou delegat de la territorial Terres de l’Ebre-Maestrat, ja que és una plaça que actualment es troba vacant.

Marc Rodero i Javi Escamilla van sortir de la reunió molt contents i satisfets de la feina feta, esperant trobar noves oportunitats per reunir-se en un futur amb les colles de la zona.