Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Santa Tecla 2023 I Correfoc

24 de setembre de 2023 20:30 a 23:00

El correfoc de Santa Tecla 2023 tindrà lloc el diumenge 24 de setembre a les 20.30 h.  Podreu gaudir de la pólvora dels sortidors, els trons i les carretilles dels grups Ball de Diables de Torredembarra, Ball de Diables del Vendrell, Ball de Diables de Vilanova, Ball de Diables de Tarragona, Colla Diables Voramar del Serrallo, Drac del Morell, Drac de Castelló, Drac de Tarragona, Bou de Tarragona, Víbria de Tarragona i Griu de Tarragona.

Itinerari: pl. de la Mitja Lluna, c. Unió, pujada per la Rambla Nova fins al c. Adrià per un lateral, baixada per la Rambla Nova per l’altre lateral a l’altura del c. Sant Agustí, Despullats, c. Canyelles i pl. Corsini

Tot seguit, a la pl. Corsini els grups faran les seves enceses de lluïment i acabaran amb l’encesa conjunta de sortidors. Tarragona és foc!

Un cop acabat el Correfoc, des de l’estàtua dels Despullats. Sorollosa i espurnejant traca per la Pirotècnia Martí, de Borriana (Plana Baixa), seguit de l’emocionant Visca Santa Tecla! i la façana pirotècnica que s’enlaira des de l’esquena de l’estàtua de Roger de Llúria al mateix Balcó del Mediterrani. Seran els darrers trons fins a arribar a Santa Tecla 2024.