Convocatòria d’ajuts per a l’organització de trobades de bestiari festiu

Fins el dia 30 de març, les entitats de bestiari podeu presentar el vostre projecte de trobada de bestiari a la convocatòria anual d’ajuts. Enguany es durà a terme la segona edició d’aquesta convocatòria.

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya proposa un projecte anual compost per trobades organitzades per les entitats federades, que es presenta a la convocatòria de subvencions de l’OSIC (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), tot responent a la necessitat d’obtenir finançament per a l’organització de trobades de cert volum i rellevància a nivell cultural.

S’ha enviat per correu electrònic a totes les entitats federades les bases i els documents a emplenar per a sol·licitar l’ajut. Per a qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb el servei d’atenció de l’Agrupació (info@bestiari.cat, tel. 935175587, whatsapp. 647 69 52 63).