El portal Xarxanet.org dedica la seva portada al Bestiari Festiu

Durant els primers dies de juny, el portal Xarxanet ha dedicat la seva portada i alguns espais destacats al bestiari festiu.  Alguns dels articles que recull tracten sobre el 9è Festival d’Enceses d’Artesa de Lleida, així com també sobre alguns aspectes normatius sobre els correfocs i actes amb foc.

També hi podeu trobar una entrevista molt interessant a Lluís Musté, vallenc i constructor autodidacta de bestiari festiu. Per últim, l’especial el tanca un article d’opinió de Mateu Tres, president de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, on reivindica que cal posar en valor el fet cultural del bestiari festiu.

Sobre Xarxanet

Xarxanet.org és una xarxa associativa i de volutnariat de Catalunya. Des de 2003, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, treballant conjuntament amb entitats promotores i col·laboradores del projecte. La finalitat del projecte de Xarxanet.org és enfortir les entitats i millorar la tasca dels voluntaris per reforçar un sector que permeti la transformació i la millora de la societat.