ATENCIÓ: Últims dies per inscriure-us al Festival d’Enceses d’Artesa de Lleida!

Tota figura de bestiari festiu amb foc hi té cabuda! El procés d’inscripció es manté obert fins el 23 de maig.

El Festival d’Enceses del Bestiari de Catalunya té l’objectiu d’estimular la imaginació i l’enginy de les colles de Bestiari per tal d’aconseguir lluir el bestiari de foc al màxim. D’aquesta manera s’obtenen les millors i més potents enceses; aquelles que fan espurnejar d’allò més les nostres bèsties. En total hi poden participar un màxim de 6 figures de bestiari festiu, que s’escolliran en funció dels criteris recollits a les bases.

El Festival d’Enceses consisteix en un total de 3 enceses de competició. En aquestes 3 enceses les colles de bestiari seguiran les pautes facilitades per l’organització. Una d’aquestes enceses és farà amb el ball protocol·lari i propi de la bèstia i la música de la colla, una altra intentarà dinamitzar la figura de foc per tal de cremar de manera ràpida i lluïda i l’ultima encesa serà amb la música de la banda que acompanya el Festival d’Enceses. L’ordre i la temàtica de les enceses podrà ser revisat i ordenat segons indicacions de la pròpia organització. Addicionalment es realitzarà una encesa final conjunta amb totes les colles participants, compartint la cultura de germanor i respecte pròpia del món del Bestiari.

Consulteu el següent enllaç per a més informació i inscripcions: http://griuartesadelleida.cat/festival-enceses-artesa-de-lleida/