L’Agrupació de Bestiari signa un conveni de col·laboració amb Adifolk

El passat dissabte 13 de maig, en el marc de la Festa Catalana, en Mateu Tres, president de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, i en Joan Gómez, president d’Adifolk, signaren un conveni que recull la voluntat de col·laborar mútuament en aquells aspectes que siguin d’interès compartit. Fruit d’aquest conveni, l’Agrupació assessorarà Adifolk en relació a l’àmbit del bestiari festiu per a les activitats que organitza,  i en farà difusió.

La valoració que en fa la Junta de Govern d’aquest acord és satisfactòria, ja que garantirà i potenciarà la presència del bestiari festiu, i contribueix al foment i dinamització del bestiari festiu per mitjà de la participació de les entitats federades en les activitats que Adifolk organitza cada any.

La Festa Catalana 

Organitzat per Adifolk, La Festa Catalana és un programa d’activitats que té com a objectiu convidar els visitants de la ciutat de Barcelona a conèixer les nostres tradicions. De maig a novembre, cada dissabte s’apleguen a l’Avinguda de la Catedral diferents àmbits de la cultura popular (bestiari, gegants, castellers, sardanes, falcons, esbarts, bastoners, tabalers…).

El bestiari festiu també hi és present en diversos caps de setmana. El passat dissabte 13 de maig, coincidint amb la data de signatura del conveni, el Drac de l’Agrupació també hi fou present, ballant al ritme dels tabalers de la Congregació Diabòlica Congrés (Barcelona).

Consulteu el programa complet en aquest enllaç: DIPTIC FESTA CATALANA.