Es convoca Curs de Responsables de Grup CRE, el 28 d’abril a Mataró

Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 28 d’abril de 2018 al Teatre de la Sala Cabanyes (C. de la Riera 110) a Mataró. S’adjunta el programa provisional de la jornada formativa, amb horaris i ponències.

Inscripcions:

Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. Es recomana no més de tres inscripcions per colla o secció

Per a fer-ho, cal enviar escanejats al correu info@bestiari.cat els documents d’inscripció. Els podeu demanar en aquesta mateixa adreça de correu electrònic.

És molt important que us presenteu el dia de la formació amb suficient antelació, i que dugueu els papers originals i segellats per tal de poder obtenir posteriorment el títol, si s’escau.

Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’entrada.

Obtenció del títol:

Un cop celebrada la jornada formativa, i transcorregudes unes setmanes, es rebran tots els certificats a la seu de l’Agrupació.

Us enviarem una còpia escanejada al vostre correu electrònic per a que el pugueu disposar el més aviat possible.

No obstant, haureu de recollir el certificat original en persona (o mitjançant un escrit d’autorització) a la seu de l’Agrupació o bé abans de començar l’Assemblea General Ordinària de cada any.