Adifolk cerca grups de bestiari festiu per a participar a l’inici de l’Aplec Internacional, els dies 12 i 13 de maig a Manresa

Amb una trajectòria de més de 30 edicions, Adifolk organitza cada any l’Aplec Internacional, gràcies al qual la cultura popular catalana ha estat present a les principals capitals europees.

Enguany, l’Aplec Internacional viu una edició excepcional, i és que aquest estiu fa el salt cap a Amèrica, de la mà de l’Smithsonian Folklife Festival, un festival amb més de 50 anys de trajectòria a Washington, que ha volgut compartir amb els seus visitants un tastet de la cultura catalana. Per aquest motiu, Adifolk organitza els dies 12 i 13 de maig un conjunt d’actes a Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018 com a punt de partida d’aquest aplec atípic, amb la participació dels grups que han format part dels aplecs aquestes darreres tres dècades.

Podeu consultar el programa d’actes en el següent enllaç: http://adifolk.cat/usuaris/noticies/arxius/354_1_APLEC2018-UnviatgedanadaitornadaEuropa-America-Catalunya.Presentaciogener2018.pdf

Concretament, es busquen quatre elements de bestiari festiu de protocol, més un cinquè de foc. Les colles interessades, us podeu inscriure al següent formulari: https://goo.gl/forms/iJjrJuyfM9g48gM13

També podeu adreçar-vos a adifolk@adifolk.cat per a resoldre els dubtes que tingueu.

Adifolk és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu fonamental potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i també donar a conèixer a Catalunya el folklore d’altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals. L’any 2017, es signà un conveni entre Adifolk i l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya per a la col·laboració, promoció i assessorament dels projectes en comú.