Obertes convocatòries de subvencions del Departament de Cultura (termini: 19 de març)

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, en nom del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha obert convocatòria per a la subvenció d’activitats de cultura popular per a l’any 2018.

En concret, les línies de subvenció que poden ser d’interès per a les entitats de bestiari festiu són:

Totes elles tenen com a data límit per a la seva presentació el 19 de març de 2018.

Llegiu atentament les bases per tal d’assegurar el compliment de totes les obligacions i requisits.

Tingueu en compte, també, que aquelles entitats que optin per a presentar subvenció per a les seves activitats directament a la Generalitat de Catalunya, no podran optar al programa d’ajuts col·lectius promoguts per l’Agrupació.