Comunicat: L’Agrupació del Bestiari trasllada la seva seu social

Tal i com es va anunciar a la darrera Assemblea General Ordinària, celebrada el passat dissabte 3 de març a la localitat de Montornès del Vallès, durant aquest mes de març, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya trasllada la seva seu social al número 5 del mateix carrer del Parlament.

Malgrat s’hagin posat mitjans per evitar-ho, aquest trasllat pot afectar de forma temporal el servei d’atenció telefònic o el correu electrònic durant els propers dies.

Adreça de la nova seu social de l’Agrupació:
Carrer del Parlament 5, Local 4
08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Des dels seus origens, l’Agrupació ha tingut situada la seu social a la capital de l’Alt Penedès; primer dins les instal·lacions del setmanari La Fura i més endavant – aquests darrers tres anys – als baixos del carrer del Parlament, número 30. La voluntat de la Junta de Govern és de mantenir aquest vincle amb el territori que ens ha acollit durant més de vint anys.