Torna la tercera edició de l’Obrim la Gàbia, el dissabte 2 de juny a Vilafranca del Penedès

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya organitza l’acte “Obrim la Gàbia” per al proper dissabte 2 de juny a Vilafranca del Penedès.

En un format poc habitual al que estem acostumats, es plantaran fins a mitja dotzena de figures de bestiari festiu a la Plaça del Penedès per tal d’apropar-se a la societat i obrir les portes de la nova Seu social de l’Agrupació. L’acte està pensat per donar a conèixer la riquesa i varietat del bestiari festiu català al públic infantil i familiar, i està vinculat a la commemoració del Dia de l’Associacionisme Cultural, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Hi participen les següents figures de bestiari festiu: la Papallona de Sant Pere (Terrassa), el Drac Petit de Sant Pere de Ribes, el Drac Petit de Terrassa, l’Espiadimonis de Sant Martí, de les Guspires de Sant Martí (Barcelona) i el Drac Baluk Astharoth (Terrassa).

Durant tot el matí, els més menuts podran gaudir de diferents activitats infantils o, fins i tot, emprovar-se alguna figura de bestiari.  A les 12:15h, s’oferirà als assistents una sessió de conta-contes a càrrec de l’Editorial El Cep i la Nansa. L’acte clourà amb una cercavila des de la mateixa plaça del Penedès fins al Parc del Tívoli.

A més, durant bona part del matí, els assistents podran visitar la Seu social de l’Agrupació, per tal de conèixer de primera mà l’activitat que duu a terme la federació, a més de conèixer l’espai de reunió i atenció a les entitats federades.

Cartell i programa d’actes: