La Fundació iWith.org obre convocatòria d’ajut a entitats que hagin de crear o renovar la seva pàgina web

La Fundació iWith ofereix la creació d’una pàgina web i l’acompanyament al projecte fins a l’any 2021.

Des de la Fundació iWith.org publiquem els “Premis Web per a Projectes de Cultura” amb l’objectiu de crear una pàgina web moderna, de disseny i identificativa, per a una organització relacionada amb activitats de cultura compromesa amb la societat i el desenvolupament d’un món millor.

La fundació – sense ànim de lucre – és experta en desenvolupament web per a Projectes No Lucratius, i recentment ha obert una convocatòria d’ajuts per a organitzacions sense ànim de lucre o de l’economia social dedicades a la cultura. (Presentació de projectes fins al 5 de juliol 2018). Al projecte guanyador se li ofereix la creació de la pàgina web sobre la plataforma de serveis Internet Abcore Cadí, desenvolupada per iWith.org, que inclou allotjament, disseny, programació i eines de comunicació web (butlletins, esdeveniments, notícies, etc.); a més, tindrà formació d’administradors, suport a usuaris i acompanyament al projecte. Tot això amb els costos assumits per iWith.org fins a l’any 2021.

Els projectes preseleccionats participen en un procés d’assessorament becat a càrrec de iWith.org.

Per a més informació anar al següent enllaç, on també es poden presentar les candidatures amb un senzill formulari. http://www.iwith.org/ca/ayudas/beca_cultura.html

Tramitació i resolució dels Premis Web per a Projectes de Cultura
Data límit de presentació de candidatures: 5 de juliol 2018
Resolució: 11 de juliol 2018
La dotació del premi inclou l’acompanyament al projecte fins al 1 de juliol 2018