Oberta convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

Ja s’ha obert la convocatòria de subvencions per a entitat de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre per a projectes i activitats culturals (termini: 17 d’abril)

La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre per a projectes i activitats culturals i d’interès ciutadà, de caràcter singular i no previstes a la resta de convocatòries anuals de la Diputació de Tarragona.

La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar en model normalitzat disponible AQUÍ de forma presencial o per correu a les adreces següents:

  1. a) A qualsevol de les oficines següents del Registre General de la Diputació de Tarragona: Passeig de Sant Antoni 100 (Palau de la Diputació), 43003 Tarragona Carrer Pere Martell 2 (Edifici de Serveis), 43001 Tarragona Carrer Montcada 32 (Palau Climent), 43500 Tortosa.
  2. b) A l’oficina auxiliar de registre de la Unitat de Cultura, Passeig de Sant Antoni 100 (Palau de la Diputació), 43003 Tarragona.
  3. c) Per qualsevol altre mitjà dels establerts a la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

Presentació de sol·licituds:

Primer termini: s’inicia el 18 de març i finalitza el 17 d’abril de 2019.
Segon termini: s’inicia el 10 de juny i finalitza el 10 de juliol de 2019.