Obriu les portes de les vostres entitats per celebrar el #DASC2019! (de l’1 al 10 de juny)

En motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural 2019 (DASC2019) us convidem, per cinquè any consecutiu, a obrir les portes de les vostres entitats i equipaments a la ciutadania per donar a conèixer la gran riquesa del teixit associatiu cultural del nostre país i mostrar les activitats que realitzeu durant l’any (xerrades, exposicions, assajos oberts, concerts, tallers, etc.).

En aquesta nova edició del DASC, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya proposa una ampliació en les dates de celebració de les jornades de portes obertes per tal de facilitar la màxima participació:

  •  Noves Dates: Del dissabte 1 al dilluns 10 de juny.

Podeu presentar les vostres propostes fins el 20 de maig inclòs en aquest formulari. Com en cada edició, a més de l’Agenda Cultural, preveiem fer la difusió de les activitats a través dels canals de comunicació institucionals habituals sobre els quals us informarem més endavant. Per ajudar a la difusió i cerca de les activitats a les xarxes socials, us convidem a que utilitzeu l’etiqueta #DASC2019 quan feu la vostra pròpia difusió o comentaris sobre les vostres activitats.

 Podeu trobar més informació del DASC i introduir les vostres propostes d’activitat al formulari que trobareu a la pàgina del DASC.

            http://cultura.gencat.cat/DASC

Podeu descarregar el logotip del DASC per a ser usat en els vostres materials de difusió en aquest enllaç: http://cultura.gencat.cat/web/.content/cultura_popular/03_associacionisme/05_Dia_Associacionisme/Documents/Logotips-DASC.zip

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a cpt.cultura@gencat.cat o als telèfons 935547420 – 935671072.

Gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració. Esperem que us animeu a participar!