Els Gegants del Pi escalfen motors per La Mercè

Diumenge 15 de setembre els Gegants del Pi, el Lleó i la Mulassa de Barcelona celebraran un assaig públic a la plaça del Rei.

El cap de setmana previ a les Festes de la Mercè, la imatgeria festiva del Pi ultima els preparatius per participar als actes de la festa major.

Per segona vegada, barcelonins i barcelonines podran gaudir d’un assaig públic dels Gegants grans, petits i infantils del Pi, el Lleó i la Mulassa de Barcelona. Petits i grans podran veure com els carregadors assagen els balls protocol·laris que faran durant el Toc d’Inici i el dia 24, diada de la Mercè. Durant l’acte, els nens i les nenes també podran entregar el xumet al seu gegant o bèstia predilecte i provar les figures.

L’assaig tindrà lloc diumenge 15 de setembre d’11.30 a 13h a la plaça del Rei. Qui s’hi apropi, podrà adquirir marxandatge dels Gegants del Pi i aconseguir, en primícia, el programa de la Mercè elaborat per la nostra entitat. El llibret recull els actes de cultura popular de les festes i també algunes curiositats i efemèrides històriques. Enguany, el programa compta amb un pròleg de luxe a càrrec de la poeta i actriu Estel Solé.

Tot plegat, començarà a ambientar la ciutat de festa major i permetrà contemplar les figures de prop i preguntar curiositats als seus portadors.

FONT: Associació d’Amics dels Gegants del Pi