Convocada Assemblea Territorial del Penedès-Garraf, el dissabte 19 d’octubre

Assemblea Territorial del Penedès-Garraf

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca a totes les entitats federades de la territorial Penedès-Garraf a una Assemblea Territorial, que es celebrarà el dissabte 19 d’octubre de 2019, a les 12h a Eina Espai Empresarial (Camí Reial 13, El Vendrell).

amb el següent Ordre del dia:

  • Benvinguda
  • Elecció i votació, si s’escau, del nou vocal-delegat territorial
  • Informacions diverses

Les candidatures a delegat territorial es poden presentar de forma individual a la mesa, fins a l’inici de l’Assemblea.

Us hi convidem a que formeu part de l’Assemblea els representants de les colles que tenen la seu a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

Reunió informativa sobre l’inventari del bestiari festiu

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya té en marxa l’elaboració de l’inventari del bestiari festiu. Amb l’objectiu d’anar incorporant noves figures, es convoca a les entitats del Vendrell i de tota la Territorial Penedès Garraf a una reunió informativa el mateix dissabte 19 d’octubre, a les 11h (una hora abans de la convocatòria de l’Assemblea) a Eina Espai Empresarial (Camí Reial 13, El Vendrell).

És absolutament necessària la col·laboració de les entitats per a l’obtenció de la informació que contenen les fitxes de l’inventari. En aquesta reunió, s’explicarà amb detall la informació que cal aportar per part de les entitats.