L’Agrupació del Bestiari Festiu es suma a l’#ApagadaCultural #CulturaEnVaga

Després de la compareixença, el passat dimarts, del Ministre de Cultura en què argumentava que aquesta no és una crisi de la cultura, i davant el desemparament en el que ha quedat el sector, el món de l’associacionisme cultural ens veiem obligats a donar-hi una resposta conjunta.
Els agents culturals, teatre, cinema, músics, guionistes, escenògrafs, mànagers, escriptors, associacions, agrupacions, federacions i totes les entitats que la representen, han estat el col·lectiu que s’ha mostrat més actiu a les xarxes socials en aquest moment de confinament a causa se la crisi del COVID-19, oferint tota mena d’iniciatives i activitats dirigides a tots els àmbits, fent-ne ús des de qualsevol plataforma i de forma totalment gratuïta i desinteressada.
Hem de posar en valor la nostra tasca i reivindicar la necessitat de mesures urgents per a combatre aquesta crisi, durant aquestes setmanes de confinament el nostre sector ha demostrat que la Cultura té un paper essencial en el dia a dia de les persones, una Cultura que avui s’enfronta a mesos d’incertesa i precarietat.

Per aquest motiu, la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya s’ha sumat a la campanya #ApagadaCultural #CulturaEnVaga, que proposa deixar de fer publicacions culturals durant 48 hores, els dies 10 i 11 d’abril. Així mateix, anima a que s’hi sumin les entitats federades, especialment aquelles que aquests dies heu estat i sou tant actives a les xarxes socials.