L’ASC Aimerics impulsa una iniciativa solidària en forma d’encàrrecs a domicili

Xarxa de Suport Covid-19

L’Associació Sociocultural Aimerics ha posat en marxa un servei solidari per ajudar totes aquelles persones dels municipis de Ribera d’Ondara i Talavera (comarca de la Segarra) que ho necessitin. Els membres d’aquesta entitat s’han ofert a realitzar compres o encàrrecs a domicili perquè els habitants d’aquest territori, sobretot les persones grans, no hagin de sortir de casa.

A través d’una publicació de Facebook, l’ASC Aimerics ha posat a disposició dels habitants de la Segarra un número de telèfon des del qual es poden realitzar les comandes. Aquestes es poden fer a través d’una trucada telefònica o del WhatsApp.

Un cop s’ha fet l’encàrrec, els membres de l’associació fan les compres i després les entreguen a domicili, garantint les mesures de seguretat corresponents. Finalment, la persona interessada només ha de pagar l’import de la compra, ja que com s’especifica a les xarxes socials “el servei és totalment voluntari”.