Els Catifaires de Gràcia demanen la col·laboració de les entitats per crear una catifa virtual per Corpus

Catifa 2018

Catifaires de Gràcia són un col·lectiu de persones procedents de diferents àmbits de la cultura popular que s’apleguen per fer catifes de Corpus. Enguany la seva activitat s’ha vist afectada per la crisis sanitaria de la COVID-19. És per això, i mantenint el projecte inicial de catifa que havia de fer-se a la plaça de la Virreina davant de la Parròquia de Sant Joan de Gràcia, què han reconduït l’activitat convertint-la en virtual on tothom hi pot aportar una imatge obtinguda amb el telèfon mòbil, ordinador etc.

El disseny de la catifa és de l’artista visual Jordi Lladó i està dedicada als 700 anys de la primera processó del Corpus documentada a Barcelona i als 150 anys de la Revolta de les Quintes.

La catifa virtual es crearà a partir de les fotografies que s’enviin, entre els dies 5 i 13 de juny (fins les 13.30 h). Per mitjà d’un formulari els participants podran penjar fins a un màxim de cinc fotografies amb una mida màxima de 10 Mb per fotografia. També es pot accedir al formulari des de la pàgina web dels carifaires, http://catifairesgracia.blogspot.com/

La catifa resultant es farà pública a les xarxes en format de gigafoto el Diumenge de Corpus 14 de juny, per la tarda – vespre. El nom amb què ens facin arribar les imatges apareixerà en el llistat de participants que es publicarà el mateix dia 14.

A continuació podeu veure el cartell de l’activitat:

POSTER_CORPUS_2020

(Foto: Catifa de Gràcia de l’any 2018 / Font: Catifaires de Gràcia)