Gralles, orgue i timbals a la Televisió del Vendrell

Els Mosquits i Josep Mateu

Divendres 17 de juliol, la televisió municipal del Vendrell retransmetrà un concert de música en directe que es farà des de l’església de Sant Salvador. L’actuació, titulada Registres de Festa Major, començarà a les 21 hores i farà un repàs de les melodies populars que sonen per les festes de Santa Anna.

El grup encarregat de posar la música seran els grallers Els Mosquits, un conjunt compost per Adrià Grandia, Jordi Inglès “Bero” i Dani Cañellas “Mosquit”. Tots ells interpretaran diferents peces acompanyats per l’organista Josep Mateu.

Com explica l’entitat organitzadora de l’acte, l’Associació Amics de l’Orgue del Vendrell, el conjunt està format per “quatre músics excepcionals que han acceptat el repte de tocar i de fer sonar les melodies a través dels registres, tubs, gralls i timbals en temps difícils a causa de la crisi sanitària”.

Per respectar les mesures preventives per la Covid-19, el concert es farà a porta tancada. Això significa que no hi haurà públic però sí que es podrà veure a través de la televisió del Vendrell. Totes les persones que no puguin veure l’actuació en directe, l’endemà dissabte 18 de juliol estarà disponible a la pàgina de Facebook de l’Orgue del Vendrell.

(Foto: Els grallers Els Mosquits acompanyats per l’organista Josep Mateu / Font: Ràdio i Televisió el Vendrell)

Cartell del concert "Registres de Festa Major"
Cartell del concert “Registres de Festa Major”