La Fundació Antigues Caixes Catalanes impulsa uns premis per a iniciatives culturals creades durant la pandèmia

Premi Corona Cultura

Totes aquelles entitats, empreses, equipaments o professionals hagin impulsat alguna iniciativa cultural adaptada a la situació generada pel coronavirus, ara poden presentar-se al Premi CoronaCultura, impulsat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA.

Les accions que es poden presentar al concurs han d’haver estat creades entre el 14 de març i el 30 de setembre i han d’aportar un valor de creativitat addicional. Poden ser propostes de música, arts escèniques, literatura, audiovisual i arts visuals que s’hagin realitzat totes elles a Catalunya.

Per participar cal entrar a la pàgina web de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i omplir el formulari que apareix a l’apartat Inscripció del Premi. La data límit de presentació de les propostes és el 30 de setembre de 2020.

Un jurat format per cinc persones vinculades al sector cultural seleccionarà les tres candidatures guanyadores. Per fer-ho valoraran aspectes com l’originalitat i l’impacte cultural. El primer premi s’endurà 5.000 €, el segon 3.000 € i el tercer 2.000 €.