L’Associació Cultural L’Empelt organitza un bingo virtual per recollir fons per la Marató de TV3

Cada any a mitjans de desembre, el diumenge en què se celebra la Marató de TV3, el Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat s’omple de climentons i climentones per gaudir del tradicional bingo solidari. En l’edició 2020, a causa de les restriccions per la pandèmia i per minimitzar el risc de contagi, sense perdre aquesta tradició i amb la voluntat de seguir col·laborant amb la iniciativa solidària de La Marató de TV3, s’ha reinventat el bingo en format virtual.

Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. Des del Patronat de la Fundació La Marató de TV3 es vol transmetre un missatge d’agraïment a totes aquelles persones que des de l’àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre molts d’altres, estan al capdavant de la gestió de la primera línia de l’emergència pel coronavirus en tots els seus vessants.

El tradicional Bingo Solidari, organitzat enguany per l’Ajuntament de Sant Climent i l’Associació Cultural L’Empelt, s’adapta a las circumstàncies del moment, celebrant-se en format virtual: El 20 de desembre es faran tres sessions, cada sessió de dos bingos amb quatre línies:

  • 17:00 – 1ª Sessió
  • 17:45 – 2ª Sessió
  • 18:30 – 3ª Sessió

Heu d’omplir un formulari per cada cartró que vulgueu jugar. Cada inscripció us permetrà jugar les 2 partides que conformaran cada una de les sessions. Pagament mitjançant transferència 5 €/sessió. Els premis (línia i bingo) seran vals bescanviables per a la compra a comerços de Sant Climent. Inscripcions a l’enllaç fins al 18 de desembre.