El dimoni tornarà a cremar per les Festes de Maig a Badalona però “per sorpresa”

Aquest 2021 el dimoni tornarà a cremar a la platja de Badalona. Com es tradició, la figura es plantarà amb motiu de la Nit de Sant Anastasi. Enguany, però, no es cremarà aquella nit, sinó per sorpresa, en un horari intempestiu, per evitar aglomeracions.

Dilluns que ve, a les 22 h, a la televisió local de Badalona es podrà seguir l’acte en diferit. Aquella nit ja no hi haurà toc de queda, motiu pel qual l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, demana als ciutadans “gaudir de la nit”, però “amb responsabilitat”.

Enguany, el pregó de les Festes de Maig anirà a càrrec de l’equip de futbol femení Seagull. La majoria d’actes es faran amb aforament limitat i cita prèvia i, més concretament les activitats de cultura popular, es concentraran el 8 i 9 de maig al Parc de Can Solei.

Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç: http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=119593&rendition=web