Es busquen portants pel futur Colomí de Sant Andreu de Palomar

Al barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona s’està preparant la creació d’una bèstia festiva. Es tracta d’un colomí, un animal molt relacionat amb la població.

Segons el portal Opinió Andreuenca, l’historiador local Martí Pous i Serra (1910 – 1997) explica que al segle X en aquesta zona del Pla de Barcelona ja hi havia llocs on es guardaven coloms. D’aquí vindria una part del nom del barri.

De moment, no s’han avançat gaires detalls de com serà la bèstia nova ni qui la farà. A la xarxa social d’Instagram, però, s’ha creat un compte, “El Colomí”, i dimecres 15 de desembre es va obrir convocatòria per formar part del seu Estol.

En total, es busquen 13 persones majors de 18 anys de diferents col·lectius de Sant Andreu. Les interessades i els interessats a formar-hi part han d’enviar un correu electrònic amb les seves dades a l’adreça colomisantandreu@gmail.com abans del diumenge 9 de gener.

(Foto: Logotip d’El Colomí)