Comunicat per aquelles entitats que s’estan solidaritzant amb el poble ucraïnès

Estem vivint una situació inèdita a la història recent d’Europa, el context bèl·lic que està vivint Ucraïna no ens deixa indiferents. Ens consta que sou nombroses les entitats que heu participat i/o organitzat accions en solidaritat amb el poble ucraïnès. És per aquest motiu que volem fer una petició:
Volem saber quines entitats han dut a terme alguna acció en relació amb la guerra d’Ucraïna (acollides, recollides, programacions especials…). En cas afirmatiu, agrairem que envieu un correu a info@bestiari.cat i ens ho expliqueu breument.
Per què, us preguntareu. Amb aquesta informació estem preparant una publicació sobre el paper de les entitats en el món del bestiari en relació amb aquest assumpte.
A més, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ens demana identificar-les, a la vegada que es posa a la nostra disposició per si es necessita algun tipus de suport. En cas afirmatiu, poseu-vos en contacte amb el servei d’atenció de l’Agrupació del Bestiari info@bestiari.cat i us posarem en contacte amb la persona adequada.
En nom de la Junta de Govern,
Mateu Tres
Presidència
(Foto: Punt de recollida de productes de primera necessitat per a Ucraïna / Font: Instagram Dracs i Diables de Cua de Cornellà)