L’Encabronada de Sant Cugat del Vallès torna aquest mes de maig amb tres dies de festa i foc

Aquest mes de maig l’Encabronada de Sant Cugat del Vallès sí que se celebrarà, i amb més força que mai. Després de l’aturada forçada per culpa de la pandèmia, els dies 20, 21 i 22 de maig, els carrers del centre del municipi (a la Rambla del Celler, plaça de la Vila i Parc de Ramon Barnils) i el Pont de Can Vernet acolliran aquesta festivitat organitzada pels Diables de Sant Cugat.

Enguany les jornades tornaran a traslladar els assistents a l’època medieval, on s’ambienta la llegenda del Boc de Can Vernet, la bèstia adulta de la colla. Tota la celebració girarà entorn un acte central que reunirà bèsties de foc d’arreu de Catalunya per celebrar el retorn del Boc. Es tracta d’una cercavila que acabarà amb un espectacle de foc en el qual es representaran les diferents escenes de la llegenda.

La festa està pensada per a tots els públics i en ella també s’hi podran trobar concerts, percussió, actuacions de cultura popular, activitats infantils, atraccions familiars, foodtrucks i, fins i tot, un mercat medieval llegendari!

Com expliquen des de la colla: “L’Encabronada és una festa especial, diferent i esperada amb il·lusió, que pretén ser un referent a tot el territori català”. No us perdeu tots aquests actes que des del 2019 no se celebren i que faran trontollar Sant Cugat una vegada més!

Podeu consultar el programa complet de l’Encabronada 2022 en aquest enllaç

Vídeo de l’Encabronada del 2019

Per anar escalfant motors i fer-vos una idea de com és l’Encabronada, podeu veure el vídeo de l’última edició, la del 2019.

(Foto: Foto del Boc de Can Vernet)