L’Agrupació del Bestiari estrena aquest estiu ‘Bestial’, un podcast sobre bestiari festiu realitzat per estudiants de la URV

Podeu accedir al podcast Bestial en el següent enllaç: https://go.ivoox.com/rf/88291772 

No rugeix, ni té urpes, però està preparat per fer-vos gaudir del bestiari festiu d’una manera enèrgica i refrescant. Parlem de Bestial, el podcast més bèstia que heu escoltat mai, un programa de ràdio fet per tres estudiants de comunicació de la Universitat Rovira i Virgili que estrenarà aquest estiu l’Agrupació del Bestiari.

El programa radiofònic, fruit d’un Treball de Final de Grau, ha estat realitzat per tres estudiants universitaris. Gerard Vives, Lídia Calderón i Jaume Casas són els encarregats d’apropar-nos amb la seva empenta i bon humor a les bèsties festives d’una manera molt intimista, entrevistant les persones que més les coneixen: els seus portants.

Gràcies a les diferents seccions que estructuren el podcast, l’oient es pot arribar a fer una idea del pes que tenen aquestes figures en la cultura popular i en les festes a les quals pertanyen. A la vegada, a través del programa es donen a conèixer curiositats i, fins i tot s’arriben a aclarir alguns rumors al voltant d’aquests elements d’imatgeria festiva.

Cada segona setmana dels mesos de juny, juliol i agost de 2022 podreu trobar un nou capítol de Bestial que s’anunciarà a través de les xarxes socials de l’Agrupació del Bestiari.  El programa ha estat realitzat en el marc d’un projecte pilot en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili amb l’objectiu d’impulsar el talent jove.

En total, el podcast consta de tres capítols centrats cada un d’ells en una bèstia festiva. No es pot avançar de quines figures es tracta, però sí que es pot dir que són clares protagonistes d’algunes de les Festes Majors més importants del país…

I tu, estàs preparat per descobrir el programa més bèstia?

(Foto: Jordi Solé, expert en bestiari i col·laborador del programa, i Gerard Vives, conductor del podcast)